2014. január 10., péntek

Információ a lelki társról - szerelmi kirakás IV.


A következő kirakás azoknak segíthet, akik még nem találták meg társukat, de szeretnének útbaigazítást kapni, hogy az életükben feltűnő sok-sok jelölt közül ki lehet társuk a jövőben, kire figyeljenek oda picit jobban.
Kirakás előtt csendesedjünk el, gyújtsunk mécsest vagy gyertyát, gondoljunk kérdésünkre, vágyott új kapcsolatunkra/társunkra; miközben megkeverjük a nagy Arkánum lapjait. A megkevert kártyákat legyező alakban terítsük ki és válasszunk ki 6 lapot, amit az ábrán látható módon helyezzünk magunk elé. 




A kártyák jelentése a következő:
Lelki társ kirakás - séma
1: Hogy néz ki lelki társam? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
2: Hogyan találkozhatunk?
3: Mi a közös bennünk?
4: Milyen lehetséges akadályok vannak előttem/előttünk amiket még le kell  győzni?
5: Milyen feladatokat kell még elvégezni?
6: Mit üzen a Tarot közös jövőnkről?

Ezzel a kirakással fejleszthetjük kártyavetésünket, oly módon, hogy a Nagy Akránum kártyáira a kis Arkánumból is húzunk. Ez különösen a külsőre vonatkozó kérdésben segíthet (1-es kártya), hiszen a kis Arkánum meglepő pontossággal írja le a külső jegyeket. Használatától nem kell félni, ugyanúgy kezeljük, mint a nagy Arkánumot. Ha kiegészítésre használjuk, bőven elég az értelmezéshez a csomagban talált használati útmutató. Minél gyakrabban vetünk vele, annál színesebbé és pontosabbá tehetjük kártyavetésünket.

A sorozat további részei csütörtökönként jelennek meg!

A sorozat eddigi részei:


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.


Nincsenek megjegyzések: