2012. március 4., vasárnap

Bogdán-Körmöczi Júlia

Asztrológus

Segítek Önnek elérni a teljes életet!

Horoszkópot az készíttet magának, aki szeretné az élete irányítását a saját kezébe venni. A jövő attól függ, hogyan alakítjuk a jelent.

Az asztrológia pontos képet ad a személyiségről, a sors adta lehetőségekről és magáról a sorsfeladatról. Kalkulál az élet során adódó kihívásokkal és a minket érő energiák hatásaival.

Ha úgy dönt, hogy teljes életet akar élni, és ezért hajlandó tenni is, akkor felkészült rá, hogy találkozzon önmagával.

A bátorság velünk született képességünk, nem tudjuk elveszíteni, de időnként megfeledkezhetünk róla. Emlékezzen hát, és merjen változtatni a jelenen, s általa a jövőn.

Kérjen időpontot egy konzultációra, hogy horoszkópja segítségével térképet kapjon új útjához!

Mottóm
Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az asztrológia képes megadni a megértéshez szükséges információkat, sőt segítséget nyújt az út megválasztásában is.
Az emberen az akarat és az elhatározás múlik.

Hitem szerint mindenki számára létezik egy megfelelő forrás, hogy hozzájusson a számára életbevágóan fontos információhoz. Kellemes, és hasznos időtöltés kívánok!


Elérhetőségek:
E-mail: spiritualis.asztrologia@gmail.com

Szolgáltatások leírása
Személyiség- és életúthoroszkóp elemzése:
A születési idő és hely alapján felállított születési - radix - horoszkóp részletes elemzése. A bolygók által képviselt energiák felhasználásának lehetőségeit a képlet alapján, és az egyes életterületek működésének dinamikáját tudhatja meg a kérdező. Az életút kifejtése a született képességektől a sorsfeladat megvalósításáig terjed, valamint az élet szakaszainak uralkodó energiáit fedi fel. Kb.: 1,5 óra - 15.000 Ft.

Párkapcsolati-horoszkóp elemzése:
A két ember születési helye és ideje alapján felállított születési képletek összevetése - synastria- mely során a két fél együttműködési képességét, harmonikus közös pontjait, az egyes életterületeken egymás számára képviselt energiákat, a kapcsolat optimális működésének és harmonizálásának a módjait ismerheti meg a kérdező. Kb.: 1.5 óra - 15.000 Ft.

Gyermekhoroszkóp elemzése:
A gyermek születési helye és ideje alapján felállított születési - radix - horoszkóp részletes elemzése, mely során szó esik a gyermek fejlődési szakaszainak megéléséről (mind a gyermek, mind a szülő részéről), a tehetség megnyilvánulásáról, a támogatandó személyiség részekről, az együttműködés típusáról. A gyermek és az anya születési képletének összevetése után az egymás számára hordozott feladatokat ismerheti meg a kérdező. Kb.: 1,5 óra - 15.000 Ft.

Ikrek horoszkópjának elemzése:
Az ikerként született gyermekek és felnőttek horoszkópjának speciális elemzése, ahol a kérdező választ kaphat a majdnem tökéletesen azonos horoszkóp mégiscsak létező különbségeire, és hogy mit miért élnek meg különbözően, vagy akár teljesen azonosan.
Ennél az elemzésnél kiemelten fontos, hogy pontos születési idővel tudjunk dolgozni, ezért elengedhetetlen a születési idő korrekciója, ha nem tudják a születés pontos óra percét! Kb.: 2,5 óra - 18.000 Ft.

Születési idő korrekció életesemények alapján:
Amennyiben a születési időt nem tudja valaki percre pontosan, abban az esetben lehetőség van a születési idő korrekciójára, a már megtörtént sorsfordító életesemények alapján. Ilyen például egy költözés, a házasság, gyermek születése, egy tartós párkapcsolat vége, fiatalabb testvér születése, közel álló személy halála stb. Rendelkezése áll egy letölthető adatlap, amit kitöltve meg tudja rendelni a születési idő korrekcióját.  - 7000 Ft.

Üzleti horoszkóp elemzése:
A cég alapító okiratának keltezési időpontjára állítunk fel horoszkópot, és azt elemezzük. Ebből kiderül, hogy milyen energiák működtetik a vállalkozást, milyen a sikeressége és hatékonysága, milyen támogató és visszatartó erők hatnak rá. Össze lehet vetni a cégben dolgozók születési képletével, vagy a lehetséges új üzlettársakéval. Pontos képlet esetében megállapítható a beruházásokra alkalmas időszak is. Kb.: 1 óra - 13000 Ft.

Ideális időpontok meghatározása:
Minden fontos döntés előtt érdemes megválasztani a megfelelő időpontot, legyen szó akár műtétről, esküvőről, cégalapításról, akár hosszabb külföldi útról. Életünk fontos eseményeit jelzik a bolygók, és vannak sokkal kedvezőbb időpontok, sőt olykor előfordul hogy egy rosszul megválasztott időpont nagyban megnehezíti életünket. 3 alternatíva - 5000 Ft.

Oktatás:
Jelenleg nem indul tanfolyam.

Rendezvényen történő rövid elemzések készítése:
Bármilyen céges vagy privát rendezvényen, bulin szívesen állok rendelkezésre a résztvevők számára rövid, (kb.: 10-15 perces) elemzést tartva születési horoszkópjukról. Ebbe az időbe körülbelül egy életterület, vagy egy konkrét kérdés fér bele. Részletes elemzést ebben az esetben nem áll módomban elmondani az egy emberre jutó idő rövidsége miatt.
8000 Ft / óra.

Előadások tartása:
Bármilyen céges vagy privát rendezvényen, iskolákban, baráti körökben, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, szívesen tartok előadást asztrológiával kapcsolatos témakörökben. Lehetőség van a téma egyeztetésére és az előadás közben és után a hallgatóságban felmerülő kérdések megválaszolására. Egy előadás időtartama kb. 1,5-2 óra. Az előadás nem azonos egy "gyorstalpaló" tanfolyammal, inkább az érdekességekre, aktualitásokra helyezi a hangsúlyt közérthető módon. Ár: megegyezés szerint.

Saját weboldal: www.achirit.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: