2012. március 1., csütörtök

Fejérvári Laura

Bemutatkozás

"Ami előttünk és mögöttünk áll, semmiség ahhoz képest, ami bennünk rejlik. Ha feltárjuk belső világunkat csodálatos dolgok történhetnek." (H. D. Thoreau)

Fejérvári Laura vagyok, okleveles Numerológus, Tenyérelemző, és Tarot-mester. 
Kártyakirakásokkal 12 éves korom óta foglalkozom, ekkor vettem észre, hogy olyan összefüggéseket látok meg a kártyában, amik mások számára rejtve maradnak. Később tovább képeztem magam, megismerve a számok jelentését, tenyerünk vonalait. Kommunikációs és humán területen tanultam tovább, melyek tovább segítették ezoterikus munkámat is. 
A válasz mindenkiben benne van, a kártya, a számmisztika és a tenyérelemzés pedig csodálatos segítő módszerek ahhoz, hogy az felismerhető legyen Önmagunk számára.

Elérhetőségek:
Mobil: +36-20-370-99-52.
E-mail: tigrisszem.tigris@gmail.com
Weboldal: tigrisszem.tk
Árak

Sorselemzés tenyérelemzéssel kiegészítve:
Az elemzés teljes számmisztikai analízist, kapcsolati elemzést, Tarot kártya-vetést és tenyéranalízist foglal magában, körülbelül 60 percben.
16.000 Ft


Sorselemzés számok és kártyák segítségével:
Teljes számmisztikai elemzés, Tarot kártyával kiegészítve, teljes személyiségrajz felállítása, kapcsolataink elemzése stb., 45-50 perben.
12.000 Ft


Számmisztikai elemzés önállóan:
Kb.: 30-40 perc.
10.000 Ft.


Tanácsadás Tarot segítségével, számmisztikai elemzés nélkül:
Kb.: 30-40 perc.
10.000 Ft.


Tanfolyamok:
Lehetőség van egyéni és csoportos tanfolyamokra is (Számmisztika I-II, Tarot kezdő és
haladó)
választható időpontokban, rugalmas elosztásban. Részletek és árak saját weboldalamon.Saját weboldal: http://tigrisszem.tk/

Nincsenek megjegyzések: