2014. január 14., kedd

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban


Geena Davis és Dr. Reza Jarrahy
Erre is születni kell?
Hogy mi számít soknak, vagy kevésnek egy párkapcsolatban, ha a korkülönbségről van szó, az társadalmi szokásrend és kultúra függő is, de minden esetre a jelenlegi tendencia, hogy 10 év, vagy annál nagyobb különbség már figyelem felkeltő a pár környezete számára. Ezt csak azzal lehet tetézni, ha a pár hölgytagja az idősebb. De vajon milyen jelek utalnak a horoszkópban arra, hogy valaki - az átlagosnál nagyobb eséllyel - válasszon jóval idősebb, vagy fiatalabb partnert.

Hugh Hefner és  Crystal Harris
Megfigyelhető, hogy a leggyakrabban a párkapcsolati életterületen található Szaturnusz, vagy Uránusz bolygó utal a korkülönbségre - mivel ezek a bolygók uralják az időt és a különc viselkedést. Érdekes összefüggés, hogy akiknél a Szaturnusz található a VII. házban - a párkapcsolat házában - annál a konzervatív szemlélet is jelen van az együttélést illetően, még akkor is, ha a társadalmi normáktól a korkülönbség terén kirívónak számít.

Ha ismerjük az Ascendens jegyét, akkor az nyújt is némi útbaigazítást - a Skorpió, az Oroszlán, és a Bak Aszcendensűek általában könnyebben mennek bele a nagyobb korkülönbségbe, mert ragaszkodásuk nagyon erős és kapcsolataikban az átlagosnál odaadóbbak, ami segíthet a korkülönbségből származó nehézségek esetén..

Cathernie Zeta-Jones és Michael Douglas
Születési jegyek szerint nézve férfiak esetében a Bakok, a Skorpiók, és a Kosok szeretnek jóval fiatalabb hölggyel járni, míg a nők esetében a Vízöntő, a Skorpió a Bika, a Mérleg és az Ikrek jegyűek is hajlamosak a fiatalabbakhoz vonzódni. Ők ugyanis azok a jegyek, akik kísérletező alkatuk, vagy gondoskodni vágyásuk végett lépik át az elfogadott társadalmi normákat.  

Idősebb partnert férfiak közül a Mérleg, a Rák és a Vízöntő jegyűek választhatnak, mert ők szeretik, ha törődnek velük - a lelkükkel is, és nem bánják, ha a nő is vállal felelősséget, esetleg többet is a szokásosnál. 
A nők közül a sokkal idősebb partnert jellemzően a Skorpiók, a Bikák, az Oroszlánok, és a Rákok választanak. Náluk az egzisztencia, vagy a tapasztaltság, és nem mellesleg az intellektus a vonzóerő.

Álljon itt néhány példa a sztárvilágból megítélés nélkül, csak felsorolás szerűen:

Demi Moore és Ashton Kutcher
Idősebb férfi - fiatalbb nő - korülönbség
Faludy György - Fanni - 65 év
Hugh Hefner - Crystal Harris - 60 év
Zorán - Hegyi Barbara - 24 év
Andy Vajna - Dobó Kata - 29 év
Hajdú Péter - Sara Kata - 11 év
Michael Duglas - Catherine Zeta-Jones - 25 év
Tom Cruise - Katie Holmes - 17 év

Idősebb nő - fiatalbb férfi - korülönbség
Demi Moore - Ashton Kutcher - 16 év
Deutsch Anita - Kinizsi Otto - 8 év
Madonna - Guy Ritchie - 10 év
Susan Sarandon - Tim Robins - 12 év
Geena Davis - Dr. Reza Jarrahy - 14 év
Tina Turner - Erwin Bach - 16 év
Szulák Andrea - Gyarmati Gábor - 10 év


A cikket írta: Bogdán-Körmöczi Júlia asztrológus

Az Achirit Ezotéria oldalon megjelenő cikkek és írások a szerzői jog védelme alatt állnak.


Nincsenek megjegyzések: