2013. február 28., csütörtök

Új társ- Szerelmi kirakás II.


Öt héten keresztül különböző szerelmi/kapcsolati kirakásokat szeretnék bemutatni, ami útmutatást nyújt mindenkinek: éljen akár tartós kapcsolatban, vagy egyedül, vagy legyen épp egy döntés előtt, két lehetséges partner között. A kártya ezen a téren is megbízható tanácsadónk, de szigorúan tanácsadó, a döntés a miénk.

Ez a kirakás az egyedülállóknak segíthet leginkább, de azok is elvégezhetik, akik az elválás után még kötődnek volt párjukhoz, de már szeretnének új kapcsolatot kialakítani. Kirakás előtt csendesedjünk el, gyújtsunk mécsest vagy gyertyát, gondoljunk kérdésünkre, vágyott új kapcsolatunkra/társunkra; miközben megkeverjük a Nagy Arkánum lapjait. A megkevert kártyákat legyező alakban terítsük ki és válasszunk ki 5 lapot, amit az ábrán látható módon helyezzünk magunk elé.

Kártyák jelentése:
  1. Mi kapcsol régi társamhoz?
  2. Mi vonz az új társhoz?
  3. Mit kell/javasolt tennem?
  4. Hogyan tegyem?
  5. Mit hoz ez számomra?
 Az általam húzott kártyákkal a jóslat a következő: a régi társamhoz a szakítás fájdalma köt, talán nem tudom elfogadni, nem értem miért ért véget a kapcsolat (20. Végítélet). Az új társhoz az az igény vonz, hogy sikeres jól működő kapcsolatom legyen, ami azt hozza számomra, amit igazán várok egy kapcsolattól (7. Diadalszekér). Ehhez ki kell állnom a változás próbáját, le kell küzdenem a ragaszkodást a jelenlegi helyzethez, és el kell döntenem, hajlandó vagyok-e a csalódás és kudarc élmény után úgy dönteni, hogy a felszabadultságot és a lehetséges új kapcsolatot választanom, ezzel megengedve magamnak hogy valaki közel kerüljön hozzám (12. Akasztott). Ha ezt választom, akkor meg kell teremtenem a lehetőségét annak, hogy megismerjem azt a férfit/nőt, akivel boldog lehetek, ki kell mozdulnom, társaságba kell járnom (19. Nap). Ez elhozhatja számomra a vágyott kapcsolatot, ahol a másik tisztel és megbecsül, így saját életem és kapcsolatom urává válhatok (3. Uralkodónő).

Mindenkinek sok sikert kívánok a kártyavetéshez!

A sorozat további részei csütörtökönként jelennek meg!


A sorozat eddigi részei:
Kötés a párkapcsolatban - szerelmi kirakás I. rész








Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: