2013. február 1., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2013.02.01. ― 2013.02.07.
X. Szerencsekerék
Osho Tarot - Változás


Általános jelentés: ez a kártya fordulópontot jelöli. Felhívja a figyelmet arra, hogy változtathatunk a sorsunkon, akár pozitív akár negatív irányban. Ezt szimbolizálja a kerék is, amelynek csak a középpontja fix, csak rajtunk múlik, hogy merre forgatjuk azt tovább: ha lefelé akkor akadályokba ütközünk, tárgyak személyek és furcsa véletlenek akadályozzák célunk elérését. Ha pedig van bátorságunk felfelé indulni, kezdetben ijesztő, mégis pozitív változásoknak lehetünk szemtanúi életünkben. Itt az idő, hogy megálljunk egy pillanatra és eldöntsük, merre akarunk tovább haladni. A sorsa csak annak segít, akinek van bátorsága felvállalni azt.


Szerelem: itt is fordulópontra kell számítani. Tisztázó beszélgetések és apró, de fontos döntések tarkítják ezt a hetet. Most van lehetőségünk arra, hogy eldöntsük, merre szeretnénk terelni az adott párkapcsolatot. Döntésünket vállaljuk, így a változások pozitívak lesznek.


Munka: learathatjuk munkánk gyümölcsét, de vigyázzunk, ne bízzuk el magunkat! Ha nem vagyunk elég éberek, a dolgok hirtelen megváltozhatnak. Az üzleti életben is legyünk figyelmesek, szerződést is csak alapos megfontolás után kössünk. Fordulatokban bővelkedő hétre kell számítani.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: