2013. január 4., péntek

Heti Tarot



A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.



2013.01.04. ― 2013.01.10.

Kelyhek 4.

Kazanlár Tarot - Kelyhek 4.


Általános jelentés: ez a lap talán még visszautal az előző év lezáratlan ügyeire és konfliktusaira. A dolgok már nem fokozhatók tovább, kihoztuk az adott helyzetből a maximumot, elérkezett a csúcspont utáni hanyatlás. Legyen bátorságunk felismerni, mi az, ami hanyatlóban van az életünkben, és ha idejében felismerjük azt, a kellemes állapot még fenntartható.

Szerelem: a kapcsolat itt folytatható, de már megmutatta, hogy ennél többet nem bír el. Ezért ne erőltessük azt, fogadjuk el, hogy a csúcspont után mindig egy kis hullámvölgy következik. Az érzelmek már nem lángolóak, de ha megfelel a stabil és kitartó izzás, azt bátran élvezhetjük. Ha szeretnénk tovább lépni, azt gondoljuk át és adjunk időt magunknak, mielőtt döntenénk.

Munka: csendes kivárás, háttérbe húzódás. Kellemes állóvízhez hasonló állapot. Jó időpont ez arra, hogy felmérjük lehetőségeinket, és erőt gyűjtsünk a munkahely változtatáshoz. A döntő lépést itt is halasszuk későbbre, ez a hét nem kedvez a cselekvésnek.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: