2013. január 7., hétfő

A 9 számmisztikai típus, flört és párkapcsolat



Arról, ki melyik típusba tartozik számmisztikai szempontból, milyen az egyénisége, mit szeret és kihez illik, sok szó esett már. Arról azonban, még nem olvashattunk, ki hogyan viselkedik a párkapcsolatokban, hogyan alakítja ki azt, hogyan flörtöl és egyáltalán mi az, amire vágyik egy társkapcsolatban.

Arról, hogyan számoljuk ki a sorsszámunkat, itt olvashat.

Az 1-es: mivel szeret mindenben az élen járni és határozott egyéniség, ezért ismerkedéskor is rámenős. Oda figyel az összképre, néha túlzottan maximalista és követelőző partnerével.  Párkapcsolatban feltétlen tiszteletet követel, szereti, ha ő hordja a nadrágot, szeret dicsekedni kapcsolatával és dekoratív/sármos párjával. Flörtben is elsöprő, lehengerlő, ellentmondást nem tűrő.

A 2-es: szeret visszahúzódni, mérlegelni, mielőtt bármibe belemenne. Párkapcsolatban gyengéd és figyelmes, néha túlzottan alkalmazkodó. Szeret mindenről és mindenkiről gondoskodni, kompromisszum kész. A flörtölés nem igazán az ő asztala, de ha igen, a megbízhatóságot és a kedvességet minden esetben díjazza.

A 3-as: a flörtöt és a párhuzamos kapcsolatokat neki találták ki, főleg beszédével és könnyed stílusával hódít. Ha a tartós kapcsolat mellett dönt, fontos, hogy partnere képes legyen megújulásra, mindig tudjon valami újat mutatni neki. Az intelligenciát és a humort mindennél többre becsüli.

A 4-es: stabilitást és megbízhatóságot keres minden területen, így a párkapcsolatokban is. Kiegyensúlyozott, érzelmileg stabil társ, aki ezt várja el partnerétől is. Nem nagyon flörtölget, ha mégis erre szánná el magát, akkor a stabil anyagiakat és a visszafogottságot keresi.

Az 5-ös: igazi kalandor, aki szinte mindig több vasat tart a tűzben és sajnos gyakran le is bukik. Szépségével és bókjaival hódít. Ha stabil kapcsolatban él, a másikban a szépséget és a törékenységet keresi. Ha szerelmes lesz, az sokszor egy egész életén át kitart.

A 6-os: a szépség és az esztétikum nagy kedvelője. Igényes saját magára és partnerétől is ezt várja el. Sajnos szépség imádata miatt gyakran tesz rossz lóra, de ha megélte magát és társat választ, alkalmazkodót és háziasat keres. Flörtökben naiv és túlzottan kitárulkozó, ezért neki a tartós kapcsolatok azok, amik igazán megfelelnek.

A 7-es: erős kisugárzása miatt sokan legyeskednek körülötte. Mindig szép, és elegáns, szinte minden ruha jól áll neki. Olyan partnert keres, aki tolerálja hangulatingadozásait, mellette áll és mindenben támogatja. Csak akkor flörtöl, ha kapcsolata kihűlőben van, elsősorban szenvedélyt és odaadást vár el ilyenkor.

A 8-as: anyagi biztonságra törekszik, fontos neki a társadalmi rang. Sokszor érdekei vezérelik, de ha el akarjuk csábítani, legyünk megbízhatóak, anyagilag korrektek. Hűséges és kitartó társ, távolságtartóan ismerkedik, visszafogottan flörtöl.

A 9-es: elsősorban arra vágyik, hogy olyannak fogadják el amilyen, az átlagosnál több figyelemre, de ugyanakkor magányra is vágyik. Ideális társ számára az, aki e kettősséget el tudja fogadni, hagyja levegőhöz jutni és a gondolatait is kitalálja. Ügyesen flörtöl, hibája, hogy ideákat kerget, ezért sok párhuzamos kapcsolata lehet.


Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő cikkek és írások a szerzői jog végeleme alatt állnak.

Nincsenek megjegyzések: