2012. november 16., péntek

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.


2012.11.16. ― 2012.11.22.
A Diadalszekér
Jungi Tarot - Diadalszekér


Általános jelentés
Ez a kártya a siker lehetőségét hordozza. Már egészen közel járunk célunkhoz, de szükség van kitartásunkra és tiszta tudatunkra, ahhoz hogy azt el is érjük. Ez a kártya pozitív jelölő, azonban sok ellentét is megfigyelhető rajta: a kocsit húzó két szfinx eltérő színe ellentmondásokra utal, arra hogy sok nézőpontot kell most egyesítenünk. Összpontosítsunk, gyűjtsünk erőt ehhez a célba érés előtti utolsó szakaszhoz, vegyük kézbe az irányítást és legyünk hálásak magunknak és környezetünknek, hogy mindezt elérhettük.

Szerelem
Hódítás és az igazi flörtök kártyája ez. Lehetőségünk lesz mindkettőre ezen a héten, bátran mutassuk meg előnyös oldalunkat és élvezzük a kapott bókokat. Újra meghódíthatjuk párunkat, de az sincs kizárva, hogy egy régi szerelmünket szerezzük vissza. Ebben az esetben vigyázzunk, és csak akkor menjünk bele a „játékba”, ha tisztáztuk magunkban mit is szeretnénk, jelöljük ki és tisztázzuk a határokat. Az egyedül állók nagy eséllyel találhatnak párra ezen a héten.

Munka
Itt is folytatódik a kedvező tendencia. Előbbre juthatunk, elismerhetik rátermettségünket. Ha az álláskeresők most nagy hangsúlyt fektetnek jó tulajdonságaik és tehetségük kiemelésére, minden esélyük megvan, arra hogy megkapják a rég vágyott munkahelyet.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: