2012. november 2., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.


2012.11.02. ― 2012.11.08.
XIV. Kiegyenlítődés
Látnok Tarot - Kiegyenlítődés


Általános jelentés

A kártya elsődleges üzenete számunkra a helyes arányok kialakítása. Alakítsunk ki megfelelő ritmust az életünkben, és ha ezt megtesszük, lassan de biztosan elindulhatunk a fejlődés útján. Ezt a fejlődést tapasztalhatjuk meg a következő héten: találjuk meg a hidat az ész érvek és a szív szava között, hozzuk egyensúlyba energiáinkat!


Szerelem
Ha eddig nem találtuk a közös hangot párunkkal, ha úgy éreztük elbeszéltünk egymás mellett, most rendezhetjük sorainkat, méghozzá békés módon. Legyünk kompromisszumra készek, így megélhetjük az igazi egységet a kapcsolatban. Akik egyedül állók voltak, baráti körben vagy a munkahelyen figyelhetnek fel valakire, akit eddig talán észre sem vettek.

Munka
Előnyös tárgyalások, kedvező munka körülmények, és jó hangulat jellemzi a következő hetet. A legjobb ha most a középutat képviseljük és a nagy döntéseket későbbre halasztjuk. Élvezzük inkább a „csendet és a nyugalmat”. 


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: