2012. november 1., csütörtök

2012. november havi karrier horoszkóp



KOS
Karrier
Ez a hónap tökéletes ahhoz, hogy tovább haladj karriered csúcsa felé, de közben figyelj arra, hogy mások féltékenyek rád. Ne engedd, hogy mások visszatartsanak, eleinte ne is nagyon beszélj terveidről, viszont teljes gőzzel dolgozz a célodért.

BIKA
Karrier
Ez a hónap sok új lehetőséget kellene, hogy hozzon neked, mondd el a véleményed és hagyd, hogy észrevegyenek a munkahelyeden. Ebben a hónapban jobban tudsz teljesíteni, ha a megbízható kollégáiddal közösen egy nagyobb, sikeresebb ötlettel álltok elő.

IKREK
Karrier
Egy vagy két kihívással kell szembenézned a hónapban, és időnként úgy is érezheted, hogy a kollégáid inkább ellened dolgoznak, mint veled. Ez az érzés sokkal nagyobb mértékben fakad a félelmeidből és a bizonytalanságodból, mint a tényekből. Gondolkozz, mielőtt valami bántót mondasz, és azonnal láthatod, hogy többen vannak melletted, mint ellened.

RÁK
Karrier
A magabiztosságod és szókimondásod előnyödre lesz a munkában, de figyelj oda a kollégáidra és törd a fejed rajta, hogyan tudnád fokozni a hatékonyságodat.

OROSZLÁN
Karrier
Fogd vissza magad a munkahelyeden, annak ellenére, hogy el szeretnéd mondani a véleményedet, ez  most nem a világmegváltás ideje. Koncentrálj a feladataidra és ne hagyd, hogy a külső hatások befolyásoljanak, mert te tudod a legjobban, hogy mit kell tenned.

SZŰZ
Karrier
A munkakilátásaid még sosem voltak jobbak, sőt lehet, hogy a lehetőségek találnak meg téged, ennek ellenére nincs még itt az ideje a lazításnak, sokat kell még bizonyítanod a kollégáid előtt. Dolgozz tovább keményen és többet fogsz elérni, mint az remélted.

MÉRLEG
Karrier
Ne dönts elhamarkodottan, beszélj és figyelj a kollégáidra, hogy megtudd milyen terveik vannak a jövőre nézve. Minél több ötlet kerül a kalapba, annál jobb. Végül minden a helyére kerül, csak több türelemre van szükség.

SKORPIÓ
Karrier
Ebben a hónapban változás vár a munka területén, vagy változik jelenlegi munkád, vagy valamilyen új munka vár. Ez a változás olyan, mire már régen vágytál. Ezzel együtt nincs még itt a lazítás ideje, dolgozz tovább keményen, mert még nem jött el az ideje, hogy hátradőlj, és a dolgok mennek maguktól. A siker a kezed ügyében van, használd ki a lehetőséget, amikor az elérkezik.

NYILAS
Karrier
Készülj fel rá, hogy a kollégáid előállnak valamivel ebben a hónapban. Ez attól függően lesz jó, vagy rossz, hogy miként tekintesz rá. A kompromisszum elérésének legjobb módja, ha hagyjuk, hogy mindenki elmondja és hozzá tegye amit akar. Csak rajtad áll, hogy vezetője leszel-e ezeknek az eseményeknek. 

BAK
Karrier
Időnként úgy tűnik, hogy hegynek felfelé haladsz küszködve a terheddel. Ahelyett, hogy elbizonytalanodnál gondolj arra, hogy mik a hosszútávú céljaid. Dolgozz azokon, és akkor megtalálod a megfelelő motivációt a folytatáshoz.  Figyelj oda rá, hogy hogyan közelítesz másokhoz ebben a hónapban, különösen a másik nem képviselőire, mert valakit megsérthetsz egy félreértett megjegyzéssel.

VÍZÖNTŐ
Karrier
Ez a hónap hoz néhány viszályt a munkahelyeden közted és a kollégáid között, és számítanod kell egy esetleges hátbatámadásra. Bölcsebb lenne a saját feladataidra koncentrálni akkor sikeresebb eredménye lesz. Mindenkinek megvannak a maga kiemelkedő képességei, most neked lesz lehetőséged a sajátodat megcsillogtatni.

HALAK
Karrier
Túl sok feladatba kapsz bele, de valószínűleg a legkevésbé reálisat akarod megvalósítani. Vedd számba, hogy mire vagy valójában képes, és koncentrálj az apróbb részletekre. Csak azután leszel képes előre lépni a munkádban, ha lépésről-lépésre haladsz.


Szerző: Bogdán-Körmöczi Júlia asztrológus

Nincsenek megjegyzések: