2012. szeptember 13., csütörtök

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.09.14. ― 2012.09.20.
Botok királynője
Crowley Tarot - Botok királynője




Általános jelentés

Önismeret, anyáskodás, együttérzés, családi időtöltések kártyája ez. Felhívja a figyelmünket arra, hogy a megszerzett tapasztalatunkat osszuk meg a külvilággal, merjünk hallgatni a szívünkre. Kicsit könnyebb időszakot jelöl ez a kártya, az utóbbi nehéz pár hét után az előttünk álló pár napban megpihenhetünk, töltsük ezt az időt családunkkal, barátainkkal, ha lehet kinn a szabadban.


Szerelem
Megbízhatóságot, megbízható párkapcsolatot jelöl ez a lap. A párkapcsolatokban is viszonylag nyugodtabbak leszünk. A viták csitulhatnak de azért arra vigyázzunk, hogy ne kössünk minden áron kompromisszumot, vállaljuk a vitát is, ha úgy érezzük helyesnek. Akik függetlenek most megbízható párt találhatnak maguknak – akár hosszú távra is.

Munka
Itt is a megbízhatóság a kulcs, végezzük most még nagyobb felelősséggel és odaadással munkánkat, inkább az alaposságon, mint a mennyiségen legyen a hangsúly. Túlórák helyett töltsük családunkkal az időt.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: