2012. szeptember 7., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.09.07. ― 2012.09.13.
XIII. Halál
Ősi ösvény Tarot: VégÁltalános jelentés
Vég, újjászületés, változás, régi viselkedésmód átalakulása, a személyiség változása. Minden véges. Ez a kártya felszólít arra, hogy hagyjuk el régi viselkedésmintáinkat, és engedjünk el mindent, ami már nem működik. Sokak számára ijesztő ez a kártyalap, pedig csak a ciklikusságot jelöli, azt, hogy minden változik, és a változásnak most jött el az ideje. Ne szomorkodjunk emiatt, és ha az elválást mégis veszteségként élnénk meg, jusson eszünkbe, hogy minden kijárat egyben bejárat is – valami újba.

Szerelem
A kiüresedett kapcsolatoknak most itt a vége. Ismerjük be, és keressük a továbblépés lehetőségét. Engedjük el magunkat, és ha meghoztuk a döntést, élvezzük az utána jövő békét és nyugalmat. Fogadjuk el, hogy az új dolgok a régi hamvain épülnek fel, itt az ideje lezárni azt, aminek eljött az ideje.

Munka
Akár munkanélküliséget is jelölhet, vagy a meglévő ellaposodását, a haladás akadályoztatását. Most próbáljunk meg háttérben maradni és kihúzni ameddig “elvonul a vihar”.

Heti Tarot bemutató
Ez a kártya Wicca ősi vallását követő beavatottainak tiszteletére készült. A Wicca a természet törvényein alapuló igen ősi hitvilág, amiről számtalan könyvet olvashatunk magyar nyelven is.

Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: