2012. szeptember 1., szombat

2012. szeptember havi karrier horoszkóp


 
KOS
Karrier
Sok türelemre lesz szükséged ebben a hónapban, hogy a kitűzött céljaidat elérd. Nem mindenkinek tetszenek az elképzeléseid, és meg kell találnod a hozzájuk vezető utat. Minden esetre az elkövetkező pár hét sok esetben meghozza régóta várt eredményeket.

 BIKA
Karrier
Most nagyon fényesen ragyog a karriered csillaga. Ugyan még akad egy-két dolog, amit nem kezelsz tökéletesen, de ennek ellenére minden támogatást megkapsz a környezetedtől, elsősorban a közvetlen kollégáidtól, és ez átsegít a nehézségeiden.

IKREK
Karrier
Semmiképpen se hozz elhamarkodott döntést ebben a hónapban. Most a pénzed és a karriered rovására mehet egy helytelen lépés. Meg kell tanulnod, hogy a magánéletedben és a karrieredben párhuzamosan kell a harmóniát fenntartani, hogy minden simán menjen.

RÁK
Karrier:
Számíthatsz néhány változásra a munka terén is ebben a hónapban. Sajnos ezeknek nem mindegyike lesz kedvedre való, viszont bíznod kell benne, hogy semmi sem történik véletlenül, és összességében a te javadat fogja szolgálni minden esemény, akár kellemes, akár kellemetlen. Esetleg jó lenne egy kis szabadságra menned, hogy jobban tudd kezelni a változásokat.

OROSZLÁN
Karrier
Ideje visszahúzni a fejed a felhők közül és szembe nézni a tényekkel. Most nem fognak a dolgok maguktól megoldódni, tenned kell értük, szorítsd hát meg a gyeplőt és hajtsd meg a lovaidat, mert a benned rejlő erő a legnagyobb segítőd. Még akkor is, ha ez most veszteségesnek tűnik, adj át néhány munkát másnak, nem csinálhatsz mindent egyedül.

SZŰZ
Karrier
Ha van valamilyen ötleted, ami a munkáddal kapcsolatos, akkor itt a megfelelő idő, hogy a munkatársaid előtt is elmondd, mit gondoltál ki. Most szinte minden jól fog alakulni, és megkapod azt az elismerést, amiért eddig olyan keményen dolgoztál.

MÉRLEG
Karrier
Ne engedd, hogy mások elhappolják az ötleteidet. Tekintsd a terveidet olyannak, mintha önmagad egy része volna, és védd meg azokkal szemben, akik el akarják venni. Ha ezek közül nem is mind a legjobb, vannak tartalékaid, amikért érdemes kiállni.

SKORPIÓ
Karrier
Vannak emberek, akik mint egy lufi felfújhatóak, de belül üresek. A lelked mélyén tudod, hogy te nem közéjük tartozol. Légy higgadt, és kommunikáld tisztán, félreérthetetlenül, hogy mit akarsz tenni, vagy, hogy éppen hogyan érzed magad. Ez az a mód, ahogy vissza tudod nyerni az egyensúlyodat.

NYILAS
Karrier
Aktivizáld magad a munkádban, és a környezeted el fogja ismerni tehetségedet. Ne engedd, hogy bármi, vagy bárki visszatartson, mert most a siker közelebb került, mint eddig bármikor. Tarts ki a céljaid mellett.

BAK
Karrier
Ebben a hónapban sok olyan bolygóhatás ér, ami arra késztet, hogy végre megállj, és elgondolkodj azon, vajon merre is kell tovább menned. A karrieredben sok lehetőség adódik, melyekkel élned kellenek, lehetne. Semmi egyéb teendőd nincs, mint hogy hallgatsz a megérzéseidre, és követed az ösztöneidet.

VÍZÖNTŐ
Karrier
A kemény és kitartó munkának ebben a hónapban meglesz az eredménye, különösen azok fogják ezt érzékelni, akik idősebb nőkkel dolgoznak együtt. Ne szomorítson el, ha a dolgok látszólag stagnálnak, a bolygók most ezt közvetítik, viszont ezen hatások elmúlásával fellendül minden, és végre egyértelműbben fog látszani a siker. Legyél precíz és akkor nem nézetletérések, hanem kompromisszumok fognak születni.

HALAK
Karrier
Ne add fel, amikor a cél már ilyen közel van. Csak akkor lenne okod bánkódni, ha ki sem próbálnád magad ebben a helyzetben, ami most adódott. Ne félj a nyomástól, hanem azt érezd belőle, hogy a céljaid egyre közelebb kerülnek általa. Hamarabb itt lesz, mint most gondolnád. 

Nincsenek megjegyzések: