2012. augusztus 31., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.08.31. ― 2012.09.06.
XV. Kísértés
Istennők Tarot - XV. Kísértés


Általános jelentés
Ezt a kártyát hagyományosan az Ördög névvel illetik. Az Ördög az illúziók hercegeként mindenkit megkísért egy bizonyos életszakaszban. Figyelmeztet arra az egyensúlyra, amit a fény és a sötétség egysége alkot. Az érzéki vágyak, az anyagi örömök, függőségek most jobban érvényesülhetnek. Ez a kártya olyan, mint egy jó edző, lehetőségeket mutat, de a mi feladatunk jó döntést hozni.

Szerelem
Érzékiség, testi vágyak és alkalmi kalandok. Ideális idő a flörtölésre és az egy éjszakás kapcsolatokra, de azért legyünk résen! Tisztázzuk, mit szeretnénk, és jól válasszunk partnert hozzá, nehogy kihasználjanak minket. A párkapcsolatokban is most a szexualitásé a főszerep, de itt is tartsunk mértéket!

Munka
Ez a kártya felhívja a figyelmet a túlzott munkamániára esetleg a pozícióval járó megkötöttségre. Ez a lap anyagiakat és nagy pénzt is jelölhet, ennek ellenére figyeljünk jól üzleti ügyeinkre és a befektetésekre, az Ördög a részletekben lakozik.

Heti Tarot bemutató
Ezt a paklit az Istennők kártyájának is nevezik, hiszen a Földön eddig élt istennők személyisége ihlette. Tiszteleg a nőiesség és a bölcsesség előtt a Tarot szimbólumaira építkezve. Gyakorlottabbaknak ajánljuk.

Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: