2012. augusztus 24., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.08.24. ― 2012.08.30.
Lándzsák 3.
Arthur Tarot - Lóvásár


Általános jelentés
Az összefogás és a szétforgácsolódás kártyája ez. Jó alkalom arra, hogy ami széthullani készül, azt összefogjuk. Olyan szövetségest jelöl, akivel kényszerűségből állunk egy oldalra. Tartsuk nyitva a szemünket: ha nem döntünk elhamarkodottan, mindenkit a saját oldalunkra állíthatunk és ez egy gyümölcsöző társulás kezdete lehet.

Szerelem
Távollét és késlekedés a kapcsolatban, akár válást is jelölhet. Akik már régóta azt érzik, hogy kapcsolatuk nem az igazi, széthullóban van, most még tehetnek egy utolsó próbát annak megmentésére. Erre minden esély meg is van, de vigyázzunk, mert az sincs kizárva, hogy valamelyik oldalról egy harmadik személy lép be a kapcsolatba. Hallgassunk a szívünkre és ússzunk együtt az árral, az akaratosság ezen a héten csak ront a helyzeten.

Munka
Minden üzletet és minden lehetőséget vizsgáljunk meg akár kétszer, háromszor is és csak akkor vágjunk bele, ha mindent rendben találunk. Itt is várható bizonyos széthúzás, ezért keressünk új támogatókat. Ha jól mérjük fel lehetőségeinket, ez egy gyümölcsöző új üzlet, új társulás lehet.

Heti Tarot bemutató
Ez a pakli az Arthur-mondakör egyes elemeit használja a kártyák jól ismert szimbólumain kívül. A legenda, amely oly sok évszázadon át szájról szájra terjedt, érthetőbbé és könnyebben feldolgozhatóvá teszi a lapok jelentéseit, közelebb hozva őket mindenkihez, aki ezt a kártyát használja.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: