2012. augusztus 17., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.08.17. ― 2012.08.23.
A Mágus
Álmok Tarotja - Mágus


Általános jelentés
Határtalan lehetőségek várnak ránk ezen a héten. A Tarot első lapja támogatja minden kezdeményezésünket. Erő, szerencsés kezdet, szakmai előmenetel, új ötlet, vagy gyümölcsöző terv. Még olyan helyzetek is megoldódhatnak, amit már rég elveszettnek hittünk, az élet minden területén jó lehetőségek várnak ránk. Ragadjuk meg ezt a jó kezdetet és fordítsuk a javunkra.

Szerelem
Új kapcsolat, erő, szenvedély, szerelmi csábítás. Régi kapcsolatunkba szinte váratlanul új energia érkezik, ami segít megújítani azt. Új kapcsolat kezdődhet, egy izgalmas, csinos és anyagilag biztonságot nyújtó partnerrel. Járjunk nyitott szemmel, és ne szalasszuk el a lehetőséget! 

Munka
Szakmai előmenetel vagy új pozíció, esetleg új állás lehetősége. Most érdemes munkát keresni, vagy önéletrajzot küldeni a vágyott pozícióra, még akkor is, ha az állás nincs meghirdetve. Kezdeményezzünk bátran, próbálkozásunkat siker koronázhatja.

Heti Tarot bemutató
Ez a kártya az álmok, és a lapok jelentését kapcsolja össze, gyönyörűen illusztrálva. A kártyákat szimbólumok keretezik: számok, asztrológiai megfelelők és héber betűk. Ezek összessége mélyebben mutatja meg tudatalattink színes világát.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: