2012. augusztus 10., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.08.10. ― 2012.08.16.
Az Erő
Bendetti Tarot - La Forza - Az erő


Általános jelentés
Az Erő kártyalapja a Mágus kártyája mellett a legerősebb lap. Üzenete, hogy erőszak nélkül csupán a diplomácia eszközeivel is célt lehet érni: van erőnk a feladat megoldásához. Ez a hét a megfontolt cselekedetek és a kreatív munka ideje. Sok megpróbáltatással és nehézséggel találkozhatunk ezen a héten, de jusson eszünkbe ez a kártyalap: van erőnk ahhoz, hogy a külső nehézségeket és a belső félelmeinket legyőzzük.

Szerelem
Vágy, dráma, harciasság a kapcsolatban. Ezen a héten meghúzhatjuk, kiszélesíthetjük határainkat a kapcsolaton belül, de ne felejtsük itt is inkább a diplomáciáé, mint az erőszakosságé legyen a főszerep! 

Munka
Látszólag megoldatlannak tűnő helyzetek oldódnak meg ezen a héten. Álljunk ki magunkért, mutassuk meg képességeinket. Legyünk kitartóak és az akadályok szinte maguktól eltűnnek.

Heti Tarot bemutató
Marco Beneditti olasz művész paklija egészen egyedi kártyatípust képvisel. Formái egészen az alapokig egyszerűsítettek, amit az alkotó egyedi arany háttérrel és egyszerű, de művészi alakokkal tett különlegessé.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: