2012. augusztus 3., péntek

Heti Tarot



A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.08.03. ― 2012.08.09.
A Világ
Füves Tarot - Fekete nadálytő - a Világ


Általános jelentés
Az e heti kártya szép folytatása a múlt heti Remete lapjának; ha elvonultságunk gyümölcsöző volt, megtaláltuk mi is az életfeladatunk, vagyis megtaláltuk a választ kérdéseinkre, akkor most itt az idő kilépni a világ elé. Az egység és a teljesség a kulcsszó ezen a héten, összefogás, gyógyulás és az ez által elért siker. Minden életterületen új lendületet kaphatunk, külső segítők jelenhetnek meg életünkben. Ne féljünk elfogadni a segítséget, mert ez által teljesedhetünk ki igazán.


Szerelem
Párkapcsolatunkban megélhetjük azt, hogy egymásnak vagyunk teremtve, hogy párunk a lelki társunk. Még az olyan kapcsolatokban is megfigyelhető az egymásra hangolódás, amelyek már veszítettek fényükből. Merjük megélni az összhangot és a párkapcsolat örömét, lovagoljuk meg ezt a kedvező hullámot és fordítsuk saját javunkra. Az egyedül állóknak jó hír, hogy igazi lelki társra találhatnak ezen a héten.


Munka
Felismerhetjük magunkban mi az igazi hivatásunk és meg is tehetjük irányába az első lépéseket. Az elhivatottság érzése keríthet hatalmába, és ha az valamely új irányba terel, hagyjuk magunkat. Felemelő érzés olyan munkát végezni amit szeretünk, ezért ne féljünk az ismeretlentől, bátran vágyjunk bele!



Heti Tarot bemutató
Ennek a paklinak a különlegessége, hogy minden laphoz a hozzá tartozó gyógynövényt is bemutatja. A Világ kártyájához a fekete nadálytő tartozik, amely híres fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásáról, kiváló orvossága a zúzódásoknak és rándulásoknak. Mivel a kártya a Rider-Wait-féle szimbólumokra épül, könnyen eligazodhat rajta még a kezdő kártyavető is.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: