2012. június 22., péntek

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.06.22. ― 2012.06.28.
Az Uralkodó
Szegedi Katalin - A Titkok  Kömyve - Az Uralkodó



Általános jelentés
Egyes kártyákon az Uralkodó lapja a Császár elnevezést viseli. A képen látható férfialak kiegyensúlyozottságot, határozottságot és stabilitást sugall. Figyelmünket azokra a jó dolgokra irányítja, amik állandóak és változatlanul megjelennek mindennapjainkban. Terveink ezen a héten megvalósulhatnak, ingatlanvásárlásnak és költözködésnek is kedvez.

Szerelem
A meglévő kapcsolatok megszilárdulnak, de vigyázzunk, az állandóság ne legyen egyenlő a mozdulatlansággal! Biztonságban érezhetjük magunkat. Kitartással és türelemmel sok mindent elérhetünk most kedvesünknél, legyünk elnézőek és kedvesek, így a siker garantált lesz.

Munka
Az adott helyzet/pozíció megszilárdulása. Nem kedvező most munkahelyet vagy pozíciót váltani, inkább próbáljunk a jelenlegi szituációból minél többet kihozni. Kitartásunkat idősebb munkatársunk vagy főnökünk is díjazza majd. Fontos, hogy amennyiben váltani akarunk, világos célokat fogalmazzunk meg és fordítsunk nagy gondot az előkészületekre, mert ez a hét most ennek kedvez.

Heti Tarot bemutató
Szegedi Katalin grafikus művész egyedi és csodaszép kártyája a Tarot 22 nagy arkánumát mutatja be. Színei néhol kicsit erős tónusúak vagy sötétek, mégis könnyed és légies hatást keltenek. Egyedi kivitele miatt mindeniknek ajánlott, valamint kezdőknek is segítségére lehet, a lapok mélyebb értelmezésében. 


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: