2013. január 2., szerda

2013. január havi horoszkóp


KOS
Szerelem
Ha nem érzed jól magad a párkapcsolatodban, akkor itt az ideje, hogy lépj. Jobb egyedül lenned, mint olyan valakivel töltened az idődet, aki mellett teljesen szerencsétlennek érzed magad. Az Uránusz a Kosban ebben a hónapban direkt irányba mozog, és ez lehetőséget ad arra, hogy magadra fordíts egy kis időt, illetven hogy rendezd a gondolataidat, és jó ötleteket gyűjts össze. Nagy profit származhat abból, ha nem a magánéletedbe teszed a legtöbb energiát.

BIKA
Szerelem
A Szaturnusz jótékony hatása 2013. januárjában (szemben áll a Skorpió jegyében) segít abban, hogy kialakítsd belső békédet, és lehetőséget ad új szerelmi kapcsolat létrejöttére is. Ideje lenne egy kis bájossággal és kedvességgel elcsavarni a kiválasztottad fejét. Most igazán könnyű dolgod lesz, mert nagyon nyitott a környezeted.

IKREK
Szerelem
Ha a dolgok nem abba az irányba haladnak, amerre te szeretnéd, akkor talán itt az ideje, hogy hagyd elmúlni, aminek el kell, és ha szétválnak útjaitok, akkor te járd a sajátodat. A Jupiter jelenléte az Ikrekben megadja a segítséget, amire szükséged van. A jól működő párkapcsolatok általában az egyenrangúságon alapulnak, és nem egymás ellenőrzésén.

RÁK
Szerelem
A vádaskodás és a bizalmatlanság nem jó kezdése egyetlen kapcsolatnak sem. A lemarkánsabb bolygóhatások miatt, 2013. januárjában azon kaphatod magad, hogy múltbeli sérelmeket hánytorgatsz fel, amit a párod nagyon nehezen visel. Ne bolygasd a múltat, hanem foglalkozz azzal, hogy miként tudnátok a jelenben harmóniában élni.


OROSZLÁN
Szerelem
Ne hagyd, hogy mások negatív véleménye lehúzzon, azokra koncentrálj, akik igazán közel állnak hozzád, és hibáiddal együtt látják a valódi személyiséged. A Mars szemben áll az Oroszlán jeggyel, és ezért azzal szembesít folyton, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy, és ha ezt el tudod érni, akkor észreveszed, hogy környezeted is könnyebben fogad el.

SZŰZ
Szerelem
Hozd meg a végső döntésed a párkapcsolatodat illetően, még akkor is, ha jobbnak látszik csendben maradni, mert amit most nem teszel meg, az a későbbiekben nagyon elmérgesedhet. Légy nyitott, és mutasd ki a valódi érzéseidet, mert most a bolygók ebben lesznek segítségedre.


MÉRLEG
Szerelem
Úgy érezheted, aknamezőn járkálsz ebben a hónapban, mert az Uránusz nagyon robbanékonnyá teszi légkört körülötted. Ne feledd, hogy bizonyos dolgok jobb, ha kimondatlanul maradnak. Ha egy új kapcsolatod van kialakulóban, akkor is légy körültekintő, mert egy régi rossz szokás miatt elszalaszthatsz egy sokat ígérő kapcsolatot.




SKORPIÓ
Szerelem
Elég régóta vergődsz már, de mivel a Szaturnusz a Skorpióban áll, ezért végre eljött az ideje, hogy változtass a dolgokon. A szerelem angyala mosolyog rád egész januárban, ezért legyél bátor és magabiztos, mert megnyerheted a kiválasztottad szívét. Lejárt a távolról csodálás ideje, a cselekvés ideje jött el.

NYILAS
Szerelem
Ebben a hónapban számíthatsz valami meglepő fordulatra a szűk környezetedben, mert a Nap és a belső bolygók elhagyták a Nyilas jegyét, ezért a támogatásuk is lecsökkent. Ez persze jó lehetőség neked is arra, hogy változtass a párkapcsolatod helyzetén, akár szakítással, akár valamilyen újra kezdéssel. Minden esetre érdemes a dolgokat más szemszögből is megvizsgálnod, mielőtt saját döntésedet meghozod.

BAK
Szerelem
Szerelmi ügyekben nem szabad kockáztatni ebben a hónapban. Ha kapcsolatban élsz, akkor most nagyon vigyázz mit mondasz ki, és mit kérsz a másiktól, mert a Vénusz és a Mars nagyon kiegyensúlyozatlan kapcsolatban állnak egymással, és ez rossz hatással lehet rád januárban. Légy türelmes, ez később kifizetődő lesz.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
Január kifejezetten kellemes lesz a párkapcsolatok szempontjából, mert a Mars a Vízöntőben átmozgatja az energiákat. Ha ki is alakulnak viták, vagy félreértések, hamar megoldódnak, és nem marad utánuk rossz hangulat. Ha egyedülálló vagy, egy új szerelem is rád találhat, csak légy nyitott és vedd észre a feléd fordulókat.

HALAK
Szerelem
Az álmodozó Neptunusz a Halakban erős hatással lesz a Halak jegyűekre január folyamán is. A partnerek egymás legkellemesebb oldalát látják, az együttélés nagyon könnyed, harmonikus. Jó lehetőséget ad a hónap, hogy szorosabbra fűzd a szálakat a szerelmeddel, de ne szorítsd háttérbe a saját igényeidet!





Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő minden cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.




Nincsenek megjegyzések: