2012. december 3., hétfő

2012. december havi szerelmi és karrier horoszkóp


KOS
Szerelem
Mielőtt döntést hoznál, kicsit mélyedj el egyedül a gondolataiban. Akkor tudsz jó megoldást találni, ha mérlegre teszed a párod igényét, majd mindkettőtöknek megfelelően választasz a lehetőségek közül. Ne dőlj be a hamis ígéreteknek ebben a hónapban.
Karrier
Minden lehetőséged adott, hogy ragyogj az év utolsó hónapjában. Töltekezz belőle, amennyire csak tudsz. Mivel sokat leszel egyedül a munka frontján, lesz időd, hogy kidolgozz egy új tervet a jövő évre, amikor megvalósíthatód elképzeléseidet.


BIKA
Szerelem
Több értelmetlen vitára is számítanod kell ebben a hónapban, melyek csak később, fognak megoldódni, viszont akkora képes leszel te is a kompromisszumokra szerelmedért. Addig is tartsd magad a kijelölt utadon, és figyeld az eseményeket egész decemberben, hogy megértsd, ami körülötted történik.
Karrier
Ne hajszold túl magadat és munkatársaidat ebben a hónapban, mert az hosszútávon nagyon sok gondot okozhat. Hagyd, hogy az emberek a saját dolgaikkal is foglalkozzanak, mert amit nem tudnak megoldani, azzal neked kell majd foglalkoznod. Minden rendeződni fog december végéig a te beavatkozásod nélkül is.

IKREK
Szerelem
Minden kapcsolatban hullámhegyek és hullámvölgyek is, még ha most kicsit úgy is érzed, hogy nem éri meg a fáradtságot, ebben a hónapban lesznek rá bizonyítékok, hogy érdemes tenni a boldogságodért. Nézz körül, és ne felejts el elismerni azokat az embereket, akik melletted állnak jóban-rosszban egyaránt.
Karrier
Vállald fel, ha hibáztál, ettől nem fogsz gyengébbnek látszani, sőt, a kollégáid még könnyebben teszik túl magukat a dolgon. Ne félj módosítani korábbi terveiden, ha úgy látod, adódik jobb megoldás, mint korábban. Ezek a változások most megerősítenek szakmai szempontból.

RÁK
Szerelem
Úgy érzed egyszerre több irányba is ráncigálnak, sajnos most az is, aki segíteni akar, több rosszat tesz, mint jót, ezért inkább hallgass csak a saját intuíciódra. Természetesen hallgasd meg mások tanácsait is, de ne engedd befolyásolni magad a döntésben, állj meg a saját lábadon, és merd vállalni, ha nem értesz egyet.
Karrier
Akkor jársz jól, ha ebben a hónapban arra koncentrálsz, hogy miben vagy más mint a többiek. Látszólag mindenki jobban tudja nálad, hogy neked mi a jó, és ez nagyon feldühít. Szakmai szempontból is jobb, ha nem hallgatsz másokra, mert akkor nem kell később magyarázkodnod.

OROSZLÁN
Szerelem
Sajnos december nem a te hónapod lesz. Ne is nagyon akarj valami olyat életben tartani, ami már rég halott. Várd ki, amíg a csillagok fordulnak, és kedvezőbb időszak köszönt be. Addig is vond le a szükséges következtetéseket, és próbáld korrigálni a felfedezett hibákat.
Karrier
Frusztrált és magányos lehetsz ebben a hónapban, mert valahogy senki sem akarja meghallgatni a bajaidat. A legjobb, amit tehetsz, hogy egyedül dolgozol, és nem akarod elhordani a Gellért-hegyet, hanem a rövidtávú céljaidra koncentrálsz.

SZŰZ
Szerelem
Ahhoz a szerelmi életed virágozzon, most nagyon oda kell figyelned a partneredre. Ha nem vagy szerelmeddel elég figyelmes, hamar eltávolodhattok egymástól, és ez most tényleg a Te hibádból történne. Mutasd ki, hogy mennyire szereted, és fejezd ki felé, hogy ez a kapcsolat neked is sokat jelent. 
Karrier
Keményen megdolgoztál azért, hogy itt tarts a karrieredben, de most egy kicsid más szempontokra is koncentrálnod kell. Nehezen fogadja a környezed, hogy folyamatosan panaszkodsz. Így nehezen kapsz elismerést. Kicsit módosíts a szokott munkastílusodon, és meg lesz az eredménye.





MÉRLEG
Szerelem
Lehet, hogy úgy érzed két irányba húz a szíved, és mindkét irányhoz nagyon jó érveid vannak. Ha nem vagy hajlandó meghozni a döntésedet, csak tovább rontasz a már most sem túl jó helyzeten. Szemléld a dolgokat egy kicsit a partnered szempontjából, hogy tudd, mi lehet a jó megoldás.
Karrier
Próbál magad kicsit visszafogni, és mert most akadályok kerülhetnek az utadba. Légy türelmes és haladja az árral, viszont figyelj arra, hogy mi történik körülötted, és ha lejön az ideje, végre elmondhatod, amit akarsz. Ne izgulj, tudni fogod, hogy mikor van itt az idő a cselekvésre.

SKORPIÓ
Szerelem
A magányosan eltöltött órák, most megoldást hozhatnak a problémáidra, és ahhoz is hozzásegítenek, hogy végre kitaláld, mit is akarsz valójában a párkapcsolatoddal. Amíg nem döntesz, addig is haladj az áramlatokkal, ne állj ellen a változásoknak, és tartsd észben, hogy ebben a hónapban a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
Karrier
Ez a hónap nem lesz a nagy tettek ideje. Maradj nyugton, és koncentrálj azokra a feladatokra, melyek személyesen csak hozzád kötődnek. A munkahelyeden nem lesz sok örömed, ezért ne bocsátkozz vitákba, még akkor sem, ha úgy érzed jobb vagy, mint a hangoskodók. Tudatosítsd magadban, hogy ezeken a viharokon felül tudsz emelkedni.

NYILAS
Szerelem
A viharos időszakokban az a legjobb, hogy utána ki lehet békülni. Használd a fantáziád és tedd jobbá a kapcsolatodat szerelmeddel. Ebben a hónapban könnyebben tudsz ráhangolódni párod kívánságaira, szóval légy nyitott és talán valami kis meglepetés is érhet ebben a hónapban.
Karrier
Ideje, hogy a pihenésre is fordíts egy kis időt, és most magadra fókuszálj. Ha kicsit eltávolodsz a problémáidtól, azonnal látni fogod, hogy mi az, ami fontos, és mi az, ami jelentéktelen. Ha valamilyen nehéz feladatot kell megoldani, fogadd el a kollégáid segítségét, és sokkal gördülékenyebben megy majd minden.

BAK
Szerelem
Nem lehet mindent véresen komolyan kezelni, ha a szerelemről van szó. Túlzott komolyságod, rugalmatlanságod problémák forrása lehet közted és szerelmed között. Fogalmazz nagyon körültekintően december folyamán, mert lehet, hogy a szarkasztikus stílusoddal megbánthatsz valakit.
Karrier
Minden kollégád megpróbál meggyőzni a maga igazáról, de most nem ennek van itt az ideje. Koncentrálj a saját munkádra, és állj ki a véleményedért. Ne hagyd, hogy rávegyenek arra, ami több munkával és kevesebb haszonnal jár. Képviseld a saját érdekeidet, és ne hagyd magad befolyásolni.



VÍZÖNTŐ
Szerelem
Kiütközhetnek a különbségek közted és a partnered között a karácsonyi készülődések ezt különösen kiélezik. Készülhetsz néhány kellemetlen vitára. Ideje lenne eltűnődnöd azon, hogyan lehetne ez a kapcsolat jobb mindkettőtöknek. Üljetek le és tisztázzátok a kardinális kérdéseket.
Karrier
A frusztráltságod egyre növekszik, ahogy azt érzed, hogy egyre kevesebben figyelnek arra, amit mondani akarsz nekik. Sőt azt is megkaphatod, hogy túlreagálod a helyzetet. Akkor tudnak komolyabban venni, ha kicsit gyakorlatiasabban fogalmazod meg mondandódat.

HALAK
Szerelem
Ez a hónap nagyon sok új ismeretséget tartogat a számodra. Kedvességeddel mindent elérsz az ellenkező nemnél, még könnyedebben, mint máskor. A meglévő párkapcsolatok virágzanak, és a jelenleg egyedülállók számára is boldogságot hoz a hónap egy új szerelem formájában.
Karrier
Ne nagyon vállald túl maga a munkában, mert hamar kiderülhet, hogy nem mindenki ért egyet az elképzeléseiddel. A legjobb, amit tehetsz, hogy a saját feladataidra figyelsz, és csak lépésről-lépésre haladsz előre. Meg fogod kapni a jutalmat érte, de sajnos nem ebben a hónapban.

A cikket írta és a téma szakértője: Bogdán-Körmöczi Júlia, dipl.asztrológus

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő minden cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.



Nincsenek megjegyzések: