2012. november 30., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.11.30. ― 2012.12.06.
Botok kettes



Általános jelentés: ezen a héten megtapasztalhatjuk rejtett és elnyomott energiáinkat. Lendületesek és határozottak lehetünk, ezért most ideális új tevékenységbe kezdenünk. Vigyázzunk azért arra, ne pörgessük túl magunkat, a lendületes cselekvés után lazítsuk el magunkat és pihenjünk.



Szerelem: a spirituális kapcsolat. Olyan harmóniában lehet részünk, amit eddig még nem tapasztaltunk meg. Ha párkapcsolatban élünk felfigyelhetünk kedvesünkben lakozó spirituális energiákra, ami most nem csak lelki, de testi szinten is megnyilvánul. Ha egyedülállók vagyunk, igazi szenvedélyben lehet részünk, próbáljuk meg azt elvárások nélkül élvezni. Figyelem! Ezektől a szenvedélyes energiáktól most a párkapcsolatban élők sem védettek, ha nem vigyáznak egy lendületes harmadik személy léphet be rövid időre a kapcsolatba.

Munka: jó lehetőségek, kedvező társulások. Keressünk megbízható, energikus társat/ társakat magunk mellé, aki kitartóan támogat. Egymás energiái által most sokan juthatnak előre.



Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: