2012. október 15., hétfő

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.



2012.10.12. ― 2012.10.18.
Érmék kettes



Bosch Tarot - Érmék kettes



Általános jelentés: az előttünk álló hét lehetőséget ad arra, hogy kiélvezzük, amink van. Sajnos hangulataink nagyon változó formában vannak, olyan, mintha érzelmi hullámvasúton ülnénk. Egyszer fenn, egyszer lenn, játszunk a lehetőségekkel, majd találjuk meg a középutat.

Szerelem: se vele, se nélküle. Minden kapcsolatban hullámzás lehetséges ezen a héten. Számoljunk vele, hogy régi lezáratlan kapcsolataink, régi szerelmeink felbukkanhatnak, hogy lezárjuk és tisztázzuk azt, ami eddig tisztázatlan maradt.

Munka: sok lehetőség, sok ígéret. "Húzd meg - ereszd meg" játékok hete ez, ezért fontos, hogy tisztán lássunk, mert az ígéretek mögött előfordulhat, hogy nem áll konkrétum. Ha sikerül kiszűrnünk ezeket, akár előrébb is léphetünk vagy új szövetségesre tehetünk szert.



Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.


Nincsenek megjegyzések: