2012. október 6., szombat

EFT tanfolyam


Ajándékozd meg magad egy új képességgel!

Szeretnék egy tanfolyamsorozatot a figyelmedbe ajánlani, amely idén októberben kerül megrendezésre. http://humanharmony.hu/mohacsilizi
Biztosan hallottál már az EFT-ről, az Érzelmi Felszabadítás Technikájáról. Talán már alkalmazod is saját magadon?


Az EFT korunk egyik leghatékonyabb és leggyorsabb öngyógyító, gyógyító és személyiségfejlesztő módszere, aminek az alapjait bárki könnyedén képes 2 nap alatt elsajátítani. A tanultak azonnal alkalmazhatóak a gyakorlatban, és nincs szükség segédeszközökre hozzá. Mindössze a technika ismeretére és a kezeinkre!

Az októberi programok különlegessége, hogy idén először tartják az alapképzéseket (EFT 1. szint és EFT 2. szint) külföldi EFT Mesterek, akiket a módszer megalkotója, Gary Craig képezett ki mesterré!

Ha már ismered az EFT-t, akkor is érdekes lehet egy új megközelítéssel találkozni. Akár az alaptanfolyamok keretein belül, vagy azon a különleges kétnapos képzésen (EFT PLUSZ), amelyet Tam és Mary Llewellyn EFT Mesterek kifejezetten a magyar közönség számára dolgoztak ki. Ebben a két napban az EFT-re épülő további technikákat sajátíthatsz el.

N. Dénes Éva EFT terapeuta és tréner ezt írta nekünk, mikor értesült a tanfolyamokról:
"Tam és Mair tanfolyamát szívesen ajánlom mindenkinek! Volt szerencsém személyesen is megismerni őket, és nagyszerű embereknek tartom mindkettőt."


A programok:
2012. október 20-21. EFT 1. szintű tanfolyam, az alapok alapja (előképzettség nélkül)
2012. október 22-23. EFT 2. szintű tanfolyam, amikor már gyógyítunk (EFT1 után)
2012. október 27-28. EFT PLUSZ – ez egy olyan tanfolyam, amit a világon sehol nem tanítanak, Magyarországon lesz a világpremier, amikor olyan módszereket lehet megismerni, amelyeket az EFT-re alapozva fejlesztettek ki (pl. TAT, BSFF, stb.). (EFT2 után)
Mindhárom programon angol-magyar tolmácsolást biztosítunk!

További részletek és jelentkezés ITT: http://humanharmony.hu/mohacsilizi

Nincsenek megjegyzések: