2012. október 1., hétfő

2012. október havi szerelmi horoszkóp


KOS
Szerelem
Lehet, hogy lesz néhány kisebb nézeteltérés közted és a szerelmed közt ebben a hónapban, elsősorban telihold táján, amikor a Hold a Kosban lesz a Nap viszont pontosan vele szemben. Figyelj oda, hogy partnered miket mond, mert most kedvező a bolygóállás, hogy megértsd a társad, vagy a többiek szempontjait. Lesznek olyan nézeteltérések, ahol nem értetek egyet, de ezekből mindketten sokat tanulhattok.

BIKA
Szerelem
Ha úgy éreznéd, hogy sehova sem tart a kapcsolatod, akkor lépj egy kicsit hátrébb, és onnan vizsgáld meg, hogy milyennek látod az esélyeiteket. Ne erőltess semmit, és ne akarj elvek szerinti megoldást találni, mert az most csak ront a helyzeten. Várd meg, míg leülepszik a felkavarodott por, és csak akkor kezdj bele a változtatásokba, ha már a Nap a Skorpióba lép, vagyis október 23-a után.

IKREK
Szerelem
Bizonytalanság érzésedet jól mutatják a bolygók, főleg 4-én lesz nehéz a helyes irányt megtalálni, amikor a Hold sok nehezítő fényszöggel kapcsolódik a többi bolygóhoz, és a Jupiter is hátráló mozgásba kezd. Ebben a hónapban sokszor kérdőjeleződik meg, hogy mik is a valódi motivációid. Október 16-án lesz a legjobb a bolygóállás ahhoz, hogy dönts, merre is akarsz elindulni és hogy végre változtass a jelenlegi helyzeteden. Kemény lesz ez a hónap minden Ikrek jegyűnek.

RÁK
Szerelem
Ebben a hónapban kedvezően alakul azoknak a sorsa a szerelem terén, akik párkapcsolatban élnek. Ők most megerősíthetik kapcsolatunkat, mert minden adott ahhoz, hogy lecsendesedjenek az esetleges korábbi indulatok. Megnövekszik a kompromisszumkészség is.
Az egyedülállóknak is van lehetőségük, hogy közelebb kerüljenek a már régóta kiszemelt személyhez és megfelelőek a körülmények, hogy megtegyék az első lépést.

OROSZLÁN
Szerelem
Ha valaki egészen másnak látszik, mint amit kommunikál, akkor inkább a megérzéseidre hallgass, mert most nem jó megoldás tétlennek maradni, cselekedni kell. Ne dugd a fejed a homokba, hanem hozz döntést, és lépj annak függvényében. Vond kérdőre a partneredet valódi szándékairól, és ne hagyd, hogy hazugságokkal vagy ígéretekkel félre vezessen.
Ha új kapcsolatba kezdesz, akkor légy nagyon óvatos, mert lehet, hogy ki akarják használni a nagyvonalúságodat.

SZŰZ
Szerelem
A Szűz jegyűek erősen érintettek lesznek az október elején kialakuló nagy hatássorozatnak, ami a Hold, a Mars, a Vénusz, a karma jelölő Holdcsomópont és a Neptunusz között jön létre. Akár egyedül vagy, akár kapcsolatban élsz, valamilyen nagy változásra kell számítanod. Mindenképpen adj lehetőséget, hogy a változás végbe menjen, ne állj ellen neki, mert maga alá gyűrhet. Haladj az energiák áramlásával, és fogadd el, hogy bizonyos dolgok később nyernek csak magyarázatot. Minden esetre töltsd fel az aksikat, mert megerőltető lesz a hónap eleje.

MÉRLEG
Szerelem
Október eleje, amíg a Nap még a Mérlegben jár, kicsit simábban telik, mint a hónap második fele. A szerelmi kapcsolatokban is ez az időszak lesz kellemesebb, mert 23-a után a dolgok kicsit rosszabbra fordulnak, és valamivel több vitás helyzet várható. Használd ki a hónap első felét arra, ha békülni szeretnél. Az egyedülállóak számíthatnak egy új személy megjelenésére, aki kellemes perceket okoz, sőt, akár hosszabb távon is boldogságot is hozhat.

SKORPIÓ
Szerelem
Októberben sok izgalom és érdekesség vár a Skorpiókra a párkapcsolat terén. Készülj fel a változásokra, ami napi rutinokat illeti, és mivel nem lehet egyszerre két irányba haladni, érdemes lenne döntened, hogy mit is akarsz igazából. A hónap vége felé, a dolgok elcsendesednek és kicsit le is lassulnak.

NYILAS
Szerelem
Körültekintőnek kell lenned ebben a hónapban, mindig gondolkodj előre, mielőtt beszélnél, mert nagyon sok kellemetlenség érhet ellenkező esetben. Nincs itt az önzőség ideje, annál inkább a figyelemnek és az együttérzésnek. Lehet, hogy vissza kell vonulnod egy kicsit, ha tartósan javítani szeretnél a kapcsolatodon.

BAK
Szerelem
Ebben a hónapban, főleg 7-e környékén kell felvállalni a szíved által diktált döntést. Ne gondolkozz túl sokat, csak hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek. Jók a kilátásaid egy új feladatkörre, ami nagyobb felelősséggel is jár, szóval légy magabiztos, és akkor nem lesz mitől tartanod. Az érzelmi és a racionális részed most kedvezően tud együttműködni, használd ki ezt a lehetőséget.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
Október lehetőséget ad neked, hogy egy merész lépéssel, vagy egy határozott döntéssel fordíts egyet a jelenlegi helyzeteden. Jobban teszed, ha erődet a hónap végére koncentrálod, és akkor változtatsz, amikor már könnyedebben tudsz mozdulni, mert a Nap nem a Mérlegben, hanem a Skorpióban jár. Ha egyedülálló vagy, akkor számíthatsz rá, hogy egy régi szerelmed bukkan fel hirtelen a hónap vége felé.

HALAK
Szerelem
Mivel a Neptunusz stabilan a Halak jegyben – saját uralmi helyén áll – ezért nagyon könnyen elveszítheted önmagad, és belekeveredhetsz olyan helyzetekbe, melyek később szinte érthetetlenek lesznek, hogyan is alakultak ki. Nem ajánlott, hogy ebben az időszakban a szíveddel dönts a fejed helyett. Viszont megérzéseid nagyon felerősödhetnek, szóval nem kell meglepődnöd, ha álmaidban előre meglátsz dolgokat.




A cikket írta és a téma szakértője: Bogdán-Körmöczi Júlia, dipl. asztrológus

Nincsenek megjegyzések: