2012. augusztus 1., szerda

2012. augusztus havi horoszkóp


KOS
Szerelem
A megakadt kommunikáció okozhat vitákat közted és partnered között. Egy kicsit húzódj vissza, és ne reagálj olyan hevesen. A dolgok rendeződnek, amikor a Nap már átlép a Szűz jegybe, vagyis augusztus 22-e után.
Karrier
Felidegesítheted magad egy kollégád miatt, akivel egy olyan vitátok éled újra, amiről úgy gondoltad, hogy már túl vagytok rajta. A vitát legkönnyebben augusztus második hetében tudod lezárni, amikor a Hold és az Uránusz is a Kos jegyben tartózkodik.

BIKA
Szerelem
A lépéshez, amit mindig is meg akartál tenni, most nagyon alkalmas az időpont, a bolygók segítik a szerelmi vállalkozásaidat. Hagyd ki a felesleges állomásokat, és menj egyenesen a célba, a Jupiter és az Uránusz pozitív hatásai kísérnek.
Karrier
Ha csak üldögélsz a babérjaidon, akkor nem kell csodálkoznod, hogy nem történik semmi. Szedd össze a bátorságodat és legyél merész ebben a hónapban, meg fogsz lepődni, milyen messzire vezet az út, amire ráléptél. A karrieredet útnak indíthatod.

IKREK
Szerelem
Néhány dolog nem a terveid szerint alakul. Ne feledd azonban, hogy a saját sorsodat te irányítod, amennyiben a döntéseidet felelősséggel végig viszed. A Jupiter segít ebben a hónapban a helyes utat választani.
Karrier
Győződj meg róla, hogy a kollégáid jól mérték-e fel a képességeidet, a valódi potenciált, amit a munkában tud kamatoztatni. Itt az ideje, hogy kiállj a fénybe! A képességeid révén most a siker közelébe juthatsz. Jó, ha ügyeidet 21-e elöttre időzíted, mert utána a Mars a Hold és a Szaturnusz együttes hatása miatt kollégáid félreérthetnek.

RÁK
Szerelem
Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert a Vénusz és a Plútó könnyen felforgathatja szerelmi életedet, és sajnos nem a jó értelemben véve. Maradj higgadt, sőt akár hűvös is a csak szépen lassan, megfontoltan haladja a céljaid felé. A hónap vége felé enyhülnek a bolygóhatások.
Karrier
Lehetnek személyes konfliktusaid a munkahelyeden ebben a hónapban. Még akkor is inkább a visszahúzódást válaszd, ha nehezen megy, mert csak így tarthatod meg méltóságodat, és büszkeséged így nem szenved csorbát. Ezzel a csellel meg tudsz előzni egy nagyobb bonyodalmat.

OROSZLÁN
Szerelem
Elég volt mások hibáztatásából, itt az ideje, hogy felelősséget vállalj magadért. A magad hasznára tudod fordítani a dolgokat, ha a figyelmedet a céljaidra összpontosítod,és pozitívan állsz a jövőhöz. Egy nem várt helyről kapott információ most sorsfordító lehet.
Karrier
Nézz mélyen magadba, és vizsgáld meg, hogy mi az benned, ami miatt akadoznak a dolgaid. Különösen 13-a körül - amikor a Merkúr pozitív hatása megerősödik - tudsz tiszta lappal indulni. Hagyd magad mögött, ami rossz volt, és ne ítélkezz a kollégáid felett, hagyd meg másoknak a civakodást.

SZŰZ
Szerelem
Hagyd kicsit magára a hozzád közel állókat, kicsit sok figyelmet igényeltél volna tőlük, ezért ha hagysz nekik egy kis teret, könnyebben rád tudnak majd hangolódni. Egy egészséges kapcsolatban jó, ha van pici privát tere a két félnek.
Karrier
Valaki blokkolhat a siker felé vezető úton. Zárd ki a fejedből a visszahúzó gondolatokat, légy magabiztos, és akkor a külvilág is támogatással tud viszonyulni hozzád. Az irányítás a te kezedben van, ne rejtegesd az ütőkártyáidat, játsszad ki őket nyugodtan!

MÉRLEG
Szerelem
Ha újdonságot akarsz csempészni a párkapcsolatodba, itt az ideje, hogy hozzá láss! Ha problémáitok vannak, akkor a békülésre igazán alkalmas az augusztus eleje. Azonban 15-e körül – amikor a Mars és a Szaturnusz találkoznak a Mérleg jegyben – az átlagosnál is több türelemre lesz szükséged. Ideje megvizsgálni, hogy mennyire vagy boldog a jelenlegi kapcsolatodban.
Karrier
Ha kicsit előre tudsz tervezni, akkor most nem marad el a jutalmad. Hamarosan lesz módod pihenni, de most még a kemény munka ideje van. Használd ki, hogy szakmailag megbízható vagy, mert most mások előtt is bizonyíthatod szakmai rátermettségedet.

SKORPIÓ
Szerelem
Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, és augusztus végén ezt különösen érdemes észben tartanod. A Mars 23-a után a Skorpió jegyben jár, és ez bizony sok feszültséget gerjeszthet, különösen az ellenkező neműekkel kapcsolatban. Mielőtt állást foglalnál valamiben, végy egy mély levegőt, és csak utána beszélj.
Karrier
Ne engedd, hogy elhamarkodottan hozott ítéleted negatívan befolyásolja az együttműködést kollégáiddal. A különbözőség több szempont bevonását teszi lehetővé a munkában is. Engedd, hogy mások is elmondják véleményüket. Számíts rá,hogy a hónap végén az átlagosnál kicsit türelmetlenebb lehetsz.

NYILAS
Szerelem
Úgy érezheted, hogy elsodródtál a párodtól, de most, ebben a hónapban lesznek kedvező hatások, melyek segíthetnek helyrehozni az elrontott dolgokat. Most cselekedj, mert lehet, hogy ez az utolsó esélyed, hogy rendezd a nézeteltéréseket.
Karrier
Feszített munkamenetre kell számítanod ebben a hónapban. A Vénusz hatására most letesztelheted tudásodat, mert sokan fognak tanácsért fordulni hozzád. Ha kellően felkészült vagy, hosszútávon megalapozhatod a presztízsedet.

BAK
Szerelem
A Merkúr az Oroszlánban, a Hold pedig a Szűz jegyben kikényszeríti, hogy döntést hozz. Csak te tudod, hogy mit akarsz kezdeni a kapcsolatoddal, szóval ebben a kérdésben magadra maradtál. Nézz szembe azzal, nem húzhatod tovább az időt.
Karrier
Jó irányba haladsz, hogy siker koronázzon utad végén. Éppen ezért nincs most idő azon hezitálni, hogy jól döntesz-e. Vedd magad körül azokkal, akik egy állásponton vannak veled, és általuk támogatva haladj előre, a már eltervezett módon.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
Ha valami nem működik, akkor érdemesebb elengedni, még akkor is, ha fáj. Ebben a hónapban a bolygók nem nagyon támogatják a párkapcsolatokat. Ahol nincs rend, ott alaposan felforgatnak mindent, ahol pedig általában rend van, ott is okoznak egy-két kellemetlen napot. Kitartás, és ha mégis megszakad a kapcsolatod, akkor sincs vége az életnek, csak egy rövid ideig kevésbé lesz vidám.
Karrier
Van, amikor minden erőnkkel a munkára kell koncentrálni, de van,a mikor el kell fogadni, hogy nem jutottunk el a kívánt célhoz. Búcsúzz el a régitől, és nyiss kaput az új felé. Szerencsére vannak körülötted olyanok, akiknek számíthatsz a támogatására.

HALAK
Szerelem
Kicsit reálisabban kellene szemlélned a kapcsolatodat, még akkor is, ha egyébként a Halakban járó Neptunusz pont az ellenkező irányba húz. Gondold végig, hogy amit most csinálsz, annak nem lesznek-e kellemetlen következményei a jövőben. Az átlagosnál nagyobb előre gondolkodásra lesz szükséged augusztusban.
Karrier
Fedd fel néhány tervedet, ötletedet a kollégáid előtt, és megkaphatod az elismerést, amit eddig nem. Szükséged lesz ezekre az dicséretekre, és az általuk kapott bizalomra, hogy dolgaid sikeresen alakuljanak.



Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő cikkek és írások a szerzői jog védelme alatt állnak.

Nincsenek megjegyzések: