2012. július 2., hétfő

2012. július havi horoszkóp



KOS
Szerelem
Csak rajtad múlik, hogyan irányítod a dolgaidat, hogy előre haladj. Ha igazán szeretnél már mozdulni, légy őszinte magaddal. Ha egyedülálló vagy, akkor itt az idő, hogy előlépj, és engedd, hogy közeledje a másik, mert elutasításod miatt (vagy határozatlanságod miatt) nem történt eddig semmi.
Karrier
Döntsd el, hogy mit szeretnél, és kezdj el dolgozni rajta. Ha csak ülsz a babérjaidon nem fogsz előbbre jutni. Dobálj ki mindent ebben a hónapban, ami már életképtelen, had teremjen valami új és életképes a helyén. 

BIKA
Szerelem
Ha valami, vagy valaki boldogtalanná tesz, akkor itt a nagy alkalom, hogy változtass rajta, még ha ez a lépés drasztikusnak tűnik is első látásra. Ez a hónap arról szól, hogy azt tedd, ami neked jó, és nem mások elvárása szerint élni, cselekedni.
Karrier
Ha folytonosan konfliktusod van a kollégáddal, akkor nem azonnal ugorj neki, hanem távolodj el egy kicsit a problémától. Ha lehiggadtál, akkor meg fogod találni azt a megoldást, ami mindkettőtöknek jó.

IKREK
Szerelem
Most időre van szükséged, hogy a megfelelő döntést meg tudd hozni. Vonulj el pár napra, meditálj, tisztítsd ki a fejed, hogy eljuss a végső döntésedhez. Mindig tarts szem előtt, hogy a minden okkal történnek.
Karrier
Biztos, hogy mindent megteszel a karrieredért? Gondold át, hogy mit lehetne még tenned, és kezdj hozzá. Magadat fogod legjobban meglepni, mennyire eredményes vagy. Csak egy kicsivel kell több energia, és meg lesz az áttörés.

RÁK
Szerelem
Ebben a hónapban saját javadra fordíthatod a dolgokat, eseményeket. Pozitív változás várható. Áldozz időt arra, hogy meghallgasd a hozzád közelállók tanácsát. Most fontos a tiszta kommunikáció.
Karrier
A rég várt elismerések beérnek ebben a hónapban, és nem csak szóbeli, hanem anyagiakban megnyilvánulóan is élvezheted az eddigi munkád gyümölcsét. Húzd ki magad, és ne tartson vissza, ha irigyelnek, büszke lehetsz magadra.

OROSZLÁN
Szerelem
Akkor kell megragadni a lehetőséget, amikor szembe jön. Ne félj attól, hogy megtedd az első lépést, az eredmény nem marad el. Beszélj azzal, akit kinéztél magadnak, az érzéseid nem viszonzatlanok.
Karrier
Ha úgy érezted eddig, hogy nem érted el a karrieredben kitűzött célokat, akkor ezek a célok most megvalósulnak. 2012 júliusában minden oroszlán jegyű ragyogni fog. Tölts sok időt a napon, most az nagyon feltölt. Kezdj bele valami új projectbe, vagy egyszerűen kérj fizetésemelést.

SZŰZ
Szerelem
2012 júliusa a szüzeknek változást hoz a párkapcsolat terén. Ahogy telik az idő érzelmileg egyre érettebbé válsz, és ami régen még jó volt, most már nem arra visz, amerre haladnál. Le kell ülnötök és meg kell beszélnetek, hogy merre tart a kapcsolat, mielőtt még túl késő lenne.
Karrier
Még ha nem is gondolkozol új karrier felépítésén, most mégis alkalmas az idő, hogy kipróbáld magad valami újban. Ha van lehetőséged más feladatkörben dolgozni, vagy új szerepet vállalni a munkahelyeden, akkor ezt most érdemes megfontolni.

MÉRLEG
Szerelem
Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek, de a Mérlegeknek egy nagyon nyugalmas hónapot ígérnek a csillagok júliusra. Lehet tervezni a jövődet, és a kapcsolatod jövőjét illetően, mert most sokan egyet fognak érteni veled, nem kell konfliktusoktól tartanod.
Karrier
Ideje kicsit felfrissíteni a kapcsolatrendszered, ez most nagyot lendíthet a munkahelyi előmeneteleden. Ragadd meg az alkalmat, hogy új kapcsolatokat építs ki, és bátran állj elő a terveiddel. Kollégáid és feletteseid érdeklődve fognak hallgatni, szerencsés vagy ebben a hónapban.

SKORPIÓ
Szerelem
Vigyél újra forróságot a kapcsolatodba úgy, hogy egy kicsit kiszámíthatatlanabb legyél, és engedd szabadjára szenvedélyességed. Ha egyedül lennél, akkor is jó lesz ez a hónap, számíthatsz néhány „fülledt” éjszakára.
Karrier
Cseréld ki végre a negatív hozzáállásod pozitívra, és máris ugrásszerűen javulni fog a helyzeted. Az egyetlen dolog, ami a sikertől visszatart, az a saját kishitűséged. Nem gond, ha voltak kisebb zökkenők, még a legnagyobbak is hibáznak néha. Lazíts és add önmagad!

NYILAS
Szerelem
Biztos, hogy ebbe az irányba akartál menni? Tedd fel magadnak ezt a kérdést, és hozz döntést a válaszod alapján. Utána viszont tarts ki a döntésed mellett, mert az egyértelmű viselkedéssel kímélheted meg magad, és azokat, akiket szeretsz.
Karrier
Tartsd nyitva a szemed és a füled, és máris észreveheted, hogyan boldogulj a munkahelyeden. Számos lehetőség kínálkozik ebben a hónapban. Állj készen, hogy amikor belép az életedbe a megfelelő ajánlat, akkor tudd elfogadni.

BAK
Szerelem
Ha úgy érzed párkapcsolatod zsákutcába ért, ne akard tovább erőltetni. Ebben a hónapban csökkentheted a veszteségérzésed, főleg, ha találsz valamit, amibe belekapaszkodhatsz. Függetlenül attól, hogy hogyan döntesz, engedj utat a lehetőségeknek, mert nem tudhatod mi vár rád a következő sarkon.
Karrier
Ne hagyatkozz egyetlen bevételi forrásra ebben a hónapban, mert lehet, hogy meg kell küzdened a biztosnak hitt helyzetedért. Légy nyitott az újdonságokra és a lehetőségekre. Ne legyél túl büszke, ha segítséget kell kérned.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
Amennyiben nem mutatod ki másoknak, hogy mennyire elismered őket, akkor nem várhatod el, hogy melletted maradjanak. Ha meg akarod tartani a kapcsolataidat, itt az ideje, hogy egy kis erőfeszítést tegyél. Az egyedülállóknak is dolgozniuk kell, ha szeretnék, hogy végre valaki betoppanjon az életükbe.
Karrier
Meg van benned a felbecsülhetetlen értékű egyediség, ami csak rád jellemző. Emlékezz erre, amikor a következő állásinterjúra mész, vagy a főnököddel kell tárgyalnod valamiről. Higgy magadban, és meglátod a visszajelzések is pozitívan fognak változni a munkádról.


HALAK
Szerelem
Ne ess kétségbe, ha valaki már nem úgy érez irántad,  mint korábban. Az ilyesmit jobb hamarabb tudni. Lépj tovább, és koncentrálj az új lehetőségekre. Valami sokkal nagyobb és jobb dolog vár rád, és majd ha pár hónap múlva visszanézel erre az időszakra, csak nevetni fogsz rajta.
Karrier
Ne add fel, amikor a cél már ilyen közel van. Mindened megvan ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzelésedet, nagy kár lenne, ha most dobnád el magadtól. Tarts ki, mert a siker közelebb van, és gyorsabban beérik, mint gondolnád.



Nincsenek megjegyzések: