2012. június 28., csütörtök

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.06.29. ― 2012.07.05.
Az Akasztott
Egyiptomi Tarot - Az Akasztott



Általános jelentés
A képen egy kimerevített helyzetben lévő áldozati állatot látunk, aki lábánál megkötözve fejjel lefelé, egy oltáron helyezkedik el. Türelmet és kiszolgáltatottságot jelöl, üzenete pedig, hogy eljött a próbatétel ideje. Saját maga hozta magát ebbe a helyzetbe és csak ő maga tudja kiszabadítani magát belőle. Változásra kényszerít, nekünk szegezve a kérdést: a mi életünkben mik azok a kimerevített, rugalmatlan, idejétmúlt helyzetek és kapcsolatok amin nem merünk változtatni? Ezen a héten lehetőséget kapunk, hogy felismerjük ezeket és változtassunk rajtuk.

Szerelem
Kiszolgáltatottság a kapcsolaton belül, változásra képtelenség, megrögzöttség. Az idejétmúlt kapcsolatoktól most könnyen megszabadulhatunk, ha elég bátrak vagyunk, hogy felismerüjk azokat. Szükségszerű szemléletváltás következik be szinte minden kapcsolatban.

Munka
Késedelem minden ügyben. Ezen a héten minden nehezebben mozdul, türelemre van tehát szükség. Vizsgáljuk felül jelenlegi állásunkat, és ne féljünk váltani, még akkor sem ha nehezünkre esik.

Heti Tarot bemutató
Az egyiptomi Tarot az egyik legősibb paklik egyike. Thot könyvének is nevezik, amit az ősi Egyiptomban arra használták, hogy szimbólumai segítségével meglássák a halott útját a másvilágra. Ez a kártya mindenki számára nélkülözhetetlen, aki érdeklődik a Tarot kártyák iránt.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: