2012. június 8., péntek

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.06.08. ― 2012.06.14.
Igazságszolgáltatás
Látnok tarot: Igazságszolgáltatás


Általános jelentés
A lap a tisztességet, igazságot és megvesztegethetetlenséget szimbolizálja. Felhívja figyelmünket - nehogy elfelejtsük- minden tettnek megvan az ára. A lap tehát arra figyelmeztet, hogy szembe kerülhetünk tetteink következményével, valamint arra is, hogy saját tetteinkért mi vagyunk a felelősek. Ennek ellenére, jelentsen ez a szembekerülés akár örömet vagy szomorúságot, bíztat minket, hogy reménykedjünk a megbocsátásban- akár adjuk, akár kapjuk-, hogy ez által tiszta lappal indulhassunk tovább.

Szerelem
A meglévő kapcsolatokban rég elfeledett titkok, rejtett személyiség vonások és érzések kerülhetnek felszínre, amelyek meghatározzák annak jövőjét. Tiszta lappal mehetünk tovább, fejleszthetjük a már megújult kapcsolatot, vagy útjaink szétválnak. Bárhogy történjen is legyünk elnézőek, párunkkal szintúgy, mint saját magunkkal, legyünk őszinték egymáshoz, tisztázzuk félreértéseinket. Akik egyedül vannak, most lezárhatják régi sérelmeiket volt párjukkal, hogy letéve a régi kapcsolatot, megújulva készülhessenek az újra.

Munka
Ez a hét a munkakeresőknek kedvez. Olyan helyről kaphatnak állásajánlatot ahonnan nem is várták, ezért érdemes nyitott szemmel járni a barátok, és ismerősök között. Új pozíció és új lehetőségek várnak a biztos állással rendelkezőkre, érdemes elfogadni az ajánlatot. Ez eddigi erőfeszítéseik méltó jutalma.Heti Tarot bemutató

Aki kicsit járatosabb a Tarot világában, annak feltűnhet, hogy a kártya a Rider-Waite-féle verzió 180 fokkal elfordított változata. A jól ismert kártyalapokat ezúttal hátulról láthatjuk és szinte az az érzésünk, hogy mi is részesei vagyunk a Tarot képeinek. Ez a nézőpont váltás nem csak a kártyák jelentését színesíti, de minket is figyelmeztet, hogy a nézőpont váltás elengedhetetlen része önismeretünk fejlesztésének. A kártya különlegessége miatt mindenki számára érdekes lehet, kezdőknek is ajánlott –az eredeti verzió után, második kártyacsomagként


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester


Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: