2012. május 24., csütörtök

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.05.25-2012.05. 31-ig
Császárnő
Ansata tarot - Császárnő - A Szűz jegy

Általános jelentés
Biztonság, fejlődés, öröm és termékenység, így fogalmazhatnánk meg a kártya jelentését legtalálóbban. A fáradságos munka most eredményt hoz, minden, amibe eddig energiát fektettünk, megtérül. Hónapok közül az augusztust társítják hozzá, amikor az elvetett mag beérik és megkezdődhet az aratás. Ez az időszak a reményteljes várakozásé is, ahol biztos számíthatunk a kedvező végkifejletre.

Szerelem 
Egy új vagy egy régi kapcsolat kiteljesedése, szeretet és béke a kapcsolatban. Ezen a héten gondoskodjunk jobban párunkról, töltsünk több időt kettesben. Ez az időszak inkább a meghittségnek, mint a társasági eseményeknek kedvez. Akik még keresik társukat, számíthatnak egy érett, szeretetteljes, gondoskodó férfi/nő felbukkanására.

Munka
Szerencsés pénzügyek, bőség siker és munkahelyi kiegyensúlyozottság jellemzi az előttünk álló hetet. A munkahelyi konfliktusok kisimulhatnak, szinte magától feloldódnak az eddigi feszültségek. Hallgassunk megérzéseinkre jobban ezen a héten és élvezzük ezt a kedvező időszakot!

Heti Tarot bemutató
A Tarot az egyik legrégebbi szimbólum rendszer, az asztrológia pedig szintén ősi tapasztalati tudomány. Ez a kártya a két tudást ötvözi. A kártyát megvizsgálva láthatjuk, hogy a 12 jegy és a 10 bolygó összeadva épp kiteszik a tarot nagy arkánumának 22 lapját. Így minden kártyához egy asztrológiai „elem” kapcsolódik. A kártyát mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik az asztrológia és a Tarot világa iránt. Ez a pakli csodálatosan ötvözi ezt a két ősi rendszert, ezáltal válik különlegessé.

Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 


Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: