2012. május 11., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.05.011-2012.05. 17-ig
Érmék ásza
Bosch tarot 


Általános jelentés:
Az Érmék Ásza a földi javakat jelöli. Mindaz, amiért az elmúlt hetekben dolgoztunk, beérik. Itt a pihenés az aratás ideje, az elmúlt hetek nehézségei után végre megpihenhetünk és élvezhetjük munkánk gyümölcsét. Bátran hódoljunk a pihenésnek és élvezzük ki a földi javakat, amiket ez a hét kínál!

Szerelem:
A boldogság elérhető közelségbe kerül. Akik párkapcsolatban élnek, most mélyíthetik, stabilizálhatják kapcsolatukat, új távlatok, biztos jövő van kilátásban. Akik egyedül vannak, elmélyíthetik kapcsolatukat egy közeli baráttal, aki már régóta vár erre. Új és megbízható alapokra terelhetik kapcsolatukat, elmélyülhetnek az érzelmek kettejük között, tehát érdemes nyitott szemmel járni.

Munka:
A régebben elindított üzletek beérnek, erőfeszítéseink végre anyagiak formájában is megmutatkoznak. Ez a nyugalom, a könnyedség ideje, tehát érdemes learatni a babérokat és fürdeni a sikerben. Mind a munkahelyen, mind a baráti kapcsolatokban kellemes együttlétekre számíthatunk. Élvezzük ki!

Heti tarot bemutató:
A Bosch által készített pakli első látásra kicsit nyersnek, néhol meghökkentőnek tűnhet. Nem véletlenül, hiszen a kártya bepillantást enged a XVI. századi világba, ahol az élet minden területét a vallás irányította. A kártya nemes egyszerűséggel, mégis művészi kivitelben tárja elénk a vallás világát, melynek segítségével saját félelmeinkkel találkozhatunk. Ezt a kártyát kifejezetten profi kártyavetőknek ajánljuk. 


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester



Nincsenek megjegyzések: