2012. május 3., csütörtök

18. Heti tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.05.04-2012.05. 10-ig
A Torony
Kozmikus Tarot




Általános jelentés
Ez a kártya az új kezdetet jelöli. Minden, ami idejét múlt ami felett elszállt az idő, az most átalakul. Olyan élethelyzetek oldódhatnak meg ezen a héten, amelyekben a feszültség rejtve van, ahol nem ismerjük fel az igazságot, vagy mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adott helyzetet kényszeresen fenntartsuk. A kártya viszont óva int, ha mi nem vagyunk hajlandóak változni, akkor az égiek avatkoznak közbe és akkor minden borul ahogy azt a kártya is mutatja. Tehát jobb önszántunkból tiszta vizet önteni a pohárba mintsem, hogy az ég tegye meg azt helyettünk. Tiszta lappal indulhatunk ezen a héten-ha van merszünk leszámolni saját kompromisszumainkkal.

Szerelem
A párkapcsolatokban is tisztázó beszélgetésekre számíthatunk. Ez egy feszült időszak, de minden esélyünk megvan arra, hogy miután tisztáztuk félreértésünket kedvesünkkel, új alapról induljon útjára a kapcsolat.

Munka
Munkahelyünkön is félreértések, konfliktusok várhatók. Bátran mondjuk ki véleményünket, ne söpörjük a szőnyeg alá a konfliktusokat! Eleinte kínos lehet ez az őszinteség, de később a mi malmunkra hajtja majd a vizet.

Heti Tarot bemutató
Ez a kártya talán a legegyszerűbben értelmezhető paklik közé tartozik. Szerzője igyekezett mindenki számára elérhetővé tenni azt a kozmikus tudást, amelyet a tarot kártya képvisel. Kevés szimbólumot és titkos jelképet használ, így még azok is megértik, akik még csak most ismerkednek a kártyavetéssel. A szépen festett kártyát tehát bátran ajánljuk kezdők számára is.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester



Nincsenek megjegyzések: