2012. április 6., péntek

Heti Tarot 14.hét


2012.04.06-2012.04.12-ig
Botok királynője 
Kazanlár: A kedvenc feleség
Általános jelentés
Az ünnep közeledtével igazán találó ez a kártya, felhívja a figyelmet arra, hogy itt az ideje, hogy ezen a héten több időt töltsünk családunkkal, szeretteinkkel. Ez a kártya a természet szeretetét is jelképezi, ezért ha tehetjük, mozduljunk ki a szabad levegőre, tegyünk sétát a természetben! Az anyák és háziasszonyok figyelmét pedig felhívja arra is, hogy ne vállalják túl magukat, az ünnep legyen kikapcsolódás számukra is, ebben a pár napban ők is lazítsanak töltődjenek.

Szerelem
A kártya kedvez a párkapcsolatban lévő pároknak, lehetőségük van arra, hogy felfedezzék egymásban, mi volt az, ami annak idején felhívta a figyelmet a másikra. Ez a hűség és a gondoskodás kártyája, tehát itt az ideje valamilyen apró ajándékkal kedveskedni a másiknak. Akik egyedülállók, kellemes perceket tölthetnek egy régi barát társaságában, még az is kiderülhet, hogy a barátságnál mélyebb érzelmeket táplálnak egymás iránt.

Munka
Inkább a meglévő üzletek finomításának ideje jött most el, minthogy újba kezdjünk. A meglévőket mélyítsük el, az energiák most kedveznek a finom részletek kidolgozásának.

Heti Tarot bemutató
Kazanlár Emil Tarot csomagját azért tartják különlegesnek, mert szakítva az eddigi hagyományokkal, nem követ egységes vallási vonalat (egyiptomi, héber, stb.) Egy Ökomenikus Tarot, mely a nagy világvallások összhangjára hívja fel a figyelmet. Utalva ezzel a kis arkánum lapjain egymásba olvadó vallási szimbólumrendszerrel. Az indiai (botok), a magyar (kelyhek), perzsa (érmék), egyiptomi (kardok) világ vallási és történelmi nagy alakjai, jelenései találhatók, ötvözve egy igen aprólékos szimbólumrendszerrel.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester

Nincsenek megjegyzések: