2012. március 11., vasárnap

Tenyérelemzés

Mit jelent és mire használható a tenyérelemzés módszere?
A tenyérelemzés (görögül chiromanteia) a kérdező jellemzésére, illetve várható események előrejelzésére szolgál. A modern tenyér-és kézelemzés története roma és indiai jövendőmondókig vezethető vissza, de manapság a hagyományos módszereket a modern tudomány eredményeivel együtt használjuk. A tenyér- és kézelemzés az adott személy egyéniségének és jövőbeli életének gyakorlati alkalmazásából áll.

Mi történik az elemzés során?
A tenyéren különböző dombok és vonalak találhatók. Mielőtt azonban hozzákezdenénk ezek vizsgálatához, az egész kézformát figyeljük mely alapján különböző kategóriákba soroljuk azt. A hozzáértő számára már ez elegendő ahhoz, hogy az illetőről általános tulajdonságokat határozzon meg. Ezután következik a vonalak (életvonal, fejvonal, szívvonal stb.) és dombok vizsgálata, melyek görög istenek és istennők után vannak elnevezve. Úgymint: Merkúr-, Jupiter- vagy Vénusz- domb, stb. Ezeket alaposan megfigyeljük és együttesen értékeljük. A körmök formája, színe és állapota, valamint a kézfejen lévő szőrzet mennyisége és milyensége is hasznos információkat nyújthat a tenyérolvasónak. A jobb és bal kéz más-más információkat adhat. Bal kezünk a tervezett életutunkat mutatja vagyis, hogy milyen életet határoztunk meg magunknak születésünk előtt. A jobb tenyerünk pedig elárulja mi az, amit ebből megvalósítunk.

Kinek ajánlott?
Mindenkinek, aki kíváncsi mit rejt a tenyere, egészségügyi problémája van stb. Tenyérelemzés önállóan nem, csak teljes elemzés részeként kérhető. A teljes elemzés leírását lásd a bemutatkozás menüpontnál.

További érdekességek, cikkek a témában: http://tigrisszem.tk/index.php/tenyerelemzes

Nincsenek megjegyzések: