2012. március 26., hétfő

A 9 személyiségtípus

1.rész  


"Szabad akarat: az a képesség, amelynek segítségével önként teszem azt, amit tennem kell."
(C.G. Jung)


Életfeladatunkat a sorsszámunk határozza meg. Arról, hogy hogyan számoljuk ezt ki, itt olvashatsz: Számmisztika

Természetesen a sorsfeladat megoldásához több út vezethet. Következő összeállításunkban ezt az „utat” próbáljuk meg hétről-hétre bemutatni, melyben a 9 személyiségtípust vesszük górcső alá. Segítségül egy-egy híresség születési dátumát hívjuk.

Az 1-es típus
E kategória egyik jeles képviselője George Lucas (1944.05.14.) amerikai filmrendező, producer, szövegíró. Leginkább a Csillagok háborúja-sorozata és az Indiana Jones-trilógiája miatt ismert. Mindenkinek, aki ebbe a csoportba tartozik, feladata az újítás, reformok támogatása, hogy szokatlan látásmódjával új irányt mutasson környezetének. Elég, ha csak a Csillagok háborúja filmekre gondolnunk és máris láthatjuk végtelen kreativitását, új vonalvezetését, mellyel a feladat egy részét teljesítette. Másik oldalon viszont ott van a végtelen maximalizmus és munka mánia, amivel elüldözheti maga körül az embereket. A film sikerei után az ő magánélete is válságba került, tönkre ment első házassága és sokáig élt egyedül. Sorstársaihoz hasonlóan neki is meg kellett lelnie az egyensúlyt munka és magánélet kérdéseiben, ami ezt a számmisztikai csoportot különösen érinti. Meg kell tanulnia segíteni és segítséget elfogadni, vezetni és háttérben maradni, egyedül lenni, de elfogadni egy társat maga mellett, akivel megoszthatja kreatív gondolatait, újító eszméit, és nem utolsó sorban szakmai és anyagi sikereit.

1-es sorsszámmal született további hírességek: Napóleon, Lady Gaga, Jack Nicholson, Amanda Seyfried, Scarlett Johansson.

Nincsenek megjegyzések: