2012. március 22., csütörtök

Személyes Születésnap szám


Miben vagy tehetséges, mi a feladatod?

Az, hogy melyik napon születtünk, meghatározza életutunkat, személyiségünk megnyilvánulását valamint azt, milyennek lát bennünket a külvilág. Sőt még azt is megtudhatjuk belőle, milyen foglalkozás a legmegfelelőbb számunkra. Szülinapunk száma azonban feladatokat is hordoz, amit így vagy úgy teljesítenünk kell. Ez a sztárvilágban sincs másképp, lássuk hogyan élik meg születésnap számukat az alábbi hírességek.



A.L.Webber, 22-es Nap számmal
64. születésnapját ünnepli a hétszeres Tony- és háromszoros Grammy-díjas Andrew Lloyd Webber, aki 1948. 03. 22-én született. Pályafutása alatt 16 musicalt, több filmzenét szerzett, darabjait sikerrel játsszák nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is. Hogy mi a siker titka, honnan jön ez a rendkívüli zenei tehetség, azonnal látszik születési képletében. 22-én született, mely szám a számmisztikában kiemelt helyet foglal el; Mesterszámként is szokás emlegetni. Ebben a számban minden benne van, ami az érzékenységgel, művészettel kapcsolatos. Mivel dupla 2-esként jelenik meg, ezért benne van a kettes minden negatív és pozitív tulajdonsága: úgy mint a nőiség, befogadás, intuíció. Ugyanakkor vigyáznia kell arra, hogy magabiztosságát ne a külvilág visszajelzéseitől várja, hanem az belülről fakadjon. Mindenki aki 22-én született hajlamos kételkedni saját képességeiben, megriaszthatja a külvilág rideg keménysége, elvesztheti a talajt a lába alól, képtelen bízni önmagában. Azonban ha megérzéseire hagyatkozik és igyekszik két lábbal állni a földön, kétségein keresztül eljuthat a végső bölcsességhez és stabilitáshoz. Mesterszámokat nem szokás összeadni, de rejtetten benne van a 4-es szám energiája is, mely mutatja a stabilitás a harmónia felé törekvést, és a biztonság utáni vágyat is.

Milyen szakmákban lehetnek sikeresek akik 22-én születtek? Minden olyan foglakozás megfelelő, ahol emberekkel kerülhetnek kapcsolatba, segíthetnek másokon, ahol művészettel foglalkozhatnak. Kiválóan tudnak együtt működni és csapatban dolgozni.


Lady Gaga 28-i születéssel: az újító munkamániás
Szintén ebben a hónapban ünnepli születésnapját Lady Gaga többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, dalszerző, táncos, üzletasszony, producer, a jelenkori popzene egyik legjelentősebb alakja. A pop ikon 1986.03.28-án született, tehát a születésnap száma 10-es, mivel a számmisztika szabályai szerint mindig összeadjuk az adott számot, ameddig egyjegyűt nem kapunk. Itt a napszám 1-es lenne de a 0 mindig megtízszerezi az adott szám energiáját. Így azonnal látszik, hogy az illető vezető egyéniség, kezdeményező és férfias személy, ami jelen esetben teljes mértékben jellemzi az énekesnőt. Fontos számára a függetlenség, hogy a maga ura lehessen, csak a saját feje után megy. Figyelnie kell arra, hogy nehogy átgázoljon másokon, figyelembe vegye a körülötte élők érzéseit, mert önfejűségével és makacsságával akaratlanul is megbántja családtagjait, munkatársait és barátait.

Milyen szakmákban lehetnek sikeresek akik 28-án születtek? Mivel jó vezetői képességekkel rendelkeznek, újító szellemek és kicsit munkamániásak, jól tűrik a multinacionális környezetet. Pénzügyek, kereskedelem, koordináció azok a területek, ahol legjobban kihasználhatják tehetségüket, viszont inkább egyedül dolgoznak, a csapatjátékot meghagyják a többieknek.
Te is szeretnéd tudni, mit rejt születésnapod száma? Nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva megkeresni a napot, melyen születtél. Jó szórakozást kívánok hozzá!

Nincsenek megjegyzések: