2013. március 7., csütörtök

A szerelem szférái - szerelmi kirakás III.

7 lapos húzás meglévő párkapcsolatra 

Következő kirakás párkapcsolatban élőknek segít: sok szempontból vizsgálja az adott kapcsolatot és ad választ a különböző tudati szinteken zajló történésekre. Nem csak a párunkat irányító energiákról kaphatunk információkat, hanem saját magunkról, tudatos és tudattalan megnyilvánulásainkról is.

Gyújtsunk mécsest vagy gyertyát, keverjük meg a nagy Arkánum lapjait, és közben gondoljunk a kérdésre/problémára – ez esetben párunkra és a kapcsolatra. Majd húzzunk ki hét lapot, de ne fordítsuk még fel őket. A kártyákat fejjel lefelé helyezzük az ábra szerinti alakzatba, és sorrendben egymás után fordítsuk fel őket.

A szerelem szférái - séma
A baloldalon elhelyezkedő kártyák (1-es, 2-es és 3-as lapok) mutatják a női oldalt, a kapcsolat női tagját, a jobboldalon lévők (4-es, 5-ös és 6-os lapok) a férfi oldalt a kapcsolat férfi szereplőjét jelentik majd. A kártyák alulról felfelé is jelentést hordoznak: az alsó sor (1-es és 4-es kártyák) azt jeleníti meg, amit a világ felé mutatunk; a középső sor (2-es és 5-ös lapok) a tudattalanban munkáló energiákat szimbolizálják, míg a legfelső sorban található kártyák (3-as és 6-os) a tudatos elmét jelentik. A középen elhelyezkedő hetedik kártya a legfontosabb, mert ez mutatja meg mi az, ami összeköt vagy szétválaszt bennünket.

Ezt a kirakást 3 havonta lehet elvégezni. Érdemes felírni a kártya által közvetített választ, így nyomon követhetjük párkapcsolatunk formálódását. A hét kártyán kívül ezekre a lapokra nem ajánlott további lapokat húzni a kis Arkánumból, önmagában, csupán a nagy Arkánum lapjait felhasználva, nagyon tiszta, érthető eredményt kaphatunk.  

Mindenkinek sok sikert kívánok a kártyavetéshez!

A sorozat további részei csütörtökönként jelennek meg!

A sorozat eddigi részei:


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.



Nincsenek megjegyzések: