2012. december 28., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.



2012.12.28. ― 2012.01.03.
XVIII. Hold
Visconti Tarot - A Hold

Általános jelentés
Bizonytalanság, félrevezetés, csalás, megalkuvás, éjszaka és szürkület.  Félelmeink visszatartanak a továbblépéstől és a tisztánlátástól, ezért inkább a kényelmes állóvizet választhatjuk és azt, hogy saját magunk elől is elfedjük az igazságot. A jövő héten alkalmunk lesz leszállni lelkünk mélységeibe és megismerni azt az oldalunkat, amit saját magunk elől is féltve óvunk.

Szerelem
A párkapcsolatokra is mintha köd ereszkedne, nem látunk tisztán. Az is előfordulhat, hogy a helyzet nem is olyan súlyos, mint azt hinnénk, csak mi nem látunk tisztán. Féltékenység és irigység is megjelenhet a kapcsolatban, de ezeknek a félelmeinknek most ne adjunk hangot, legyünk türelmesek nem csak párunkkal, de saját magunkkal is.


Munka
Kitartásra figyelmeztet ez a lap, mert ezen a héten sok nehézséggel, munkahelyi zűrzavarral találhatjuk szembe magunkat. Legyünk még korrektebbek a megszokottnál és maradjunk a háttérben, azzal a biztos tudattal, hogy most ez válik leginkább hasznunkra.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: