2012. október 18., csütörtök

„Pénzügyi” kirakás


Életünkben párkapcsolati és önismereti problémákon kívül leggyakrabban pénzügyeink és annak lehetőségei érdekelnek minket a leginkább. E heti kirakásunk tehát az anyagiakat elemzi kicsit bővebben, pontosabban azt, mi várható egy új vállalkozás, befektetés vagy pénzügyi kockázatvállalás esetén.

A szokásos módon készüljünk fel a kártyavetéshez, és ha felkészültünk keverjük meg a lapokat és válasszunk ki négy kártyát. Ha ez megvan, helyezzük el őket kereszt alakban az ábra szerint és sorban fordítsuk fel őket, egyenként értelmezve azokat. Én most a Marseille-i paklit használtam és a következő kártyákat húztam: az első helyre a Mértékletesség kártyája kerül, ami megmutatja, hogy állok a közelgő vállalkozáshoz. A második helyen szereplő kártya, a Mágus azt árulja el, hogy megvannak-e a vállalkozáshoz szükséges pénzügyi eszközeim, ha esetleg nincsenek, hogyan teremthetem elő azokat? A harmadik helyen a Bolond lapja áll, ami a felmerülő akadályokra hívja fel a figyelmemet, míg a negyedik helyen álló lap az Ördög, azt mutatja meg, hogy az egész vállalkozás összességében beváltja-e a hozzá fűzött reményeket?

A jóslat értelmezése a kihúzott lapok alapján a következő: hozzáállásom megfelelően körültekintő és nyitott, de kicsit talán még hezitálok, hogy belevágjak-e, mert nem vagyok elég biztos az anyagi helyzetemben. A második kártya ezt a félelmet oszlatja el, megvannak a megfelelő eszközeim és lehetőségeim az induláshoz. Az akadályokat jelző lap bár pozitív jelentésű, de felhívja a figyelmet, hogy ne legyek könnyelmű és végig tartsam szemmel befektetésem és vállalkozásom. Az utolsó összegző kártya a vállalkozás kimenetelét mutatja meg, ami anyagilag pozitív, hiszen az itt álló Ördög kártya áll, ami jó anyagi helyzetet és nyereséget jelent. Összességében ez egy nagyon szép kirakás, tehát érdemes vállalni a kockázatot és belevágni az új üzletbe vagy vállalkozásba.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.


Nincsenek megjegyzések: