2012. október 30., kedd

2012. november havi szerelmi horoszkóp


KOS
Szerelem
Úgy érezheted, hogy már túl vagy a gondjaidon, de ne bízd nagyon el magad, még van néhány tennivalód, hogy tényleg rendezd a kapcsolatodat. Minden esetre a nehezén túl vagy, és ha bátran – vállalva a következményeket is – megteszed a szükséges lépéseket, akkor türelmed sikert hoz.

BIKA
Szerelem
Most végre eljött a te időd, nyíltan kimondhatod, pontosan mit is vársz a párkapcsolatodtól. Győződj meg róla, hogy alkalmas a pillanat, amikor mindketten nyugodtak és türelmesek vagytok, és akkor hozakodj elő a kérésiddel. Kedvező fordulatokra számíthatsz.

IKREK
Szerelem
Ez a hónap egy érzelmi hullámvasút lesz az Ikreknek, és nagyon sok kérdés merül fel benned, amit egyelőre nem tudsz megválaszolni. Előfordulhat, hogy meg is szakad a kapcsolatod, de talán egy kis egyedüllét segít, hogy higgadtan, tiszta fejjel végiggondolt, hogyan működhetne jobban a dolog köztetek.

RÁK
Szerelem
Ez a hónap a legjobb arra, hogy előbbre lépj a kapcsolatodban, ha egyedülálló vagy, ne félj megtenni az első lépést. Bármit is teszel, az most jól fog elsülni. Légy  merész és bátor, megtérül most minden befektetett erőfeszítés.

OROSZLÁN
Szerelem
Még mélyebben magadba kell tekintened, mert még mindig nem tudod pontosan mit is akarsz. Egy kis magány talán megadja a választ, és kitisztítja a fejedet. Reálisan kellene nézned magad, és az elvárásaidat is. Keresd meg a boldogságod magadban, mielőtt másokban keresed.

SZŰZ
Szerelem
Minden kapcsolatban vannak felemelő pillanatok, így ebben a hónapban is lesznek szép napok, de sajnos több lesz a lehangoló esemény. Ha vannak még megoldandó problémák, akkor ideje azokat nyíltan megbeszélni a pároddal. Az egyedülállók számíthatnak egy kis románcra a hónap folyamán.

MÉRLEG
Szerelem
Alaposan gondold át, mit akarsz a másiktól, mert jelenleg csak összekuszálod az amúgy sem túl rendezett helyzetet. Ha tovább akarsz lépni, akkor jobb, ha magadat teszed rendbe, és csak aztán a kapcsolatodat. A magány most segíthet, bár ehhez neked sok bátorságra van szükséged, ezért jól fontold meg, hogy döntesz.

SKORPIÓ
Szerelem
Minden kapcsolatodban most tudsz előbbre lépni, de nem ártana elfogadni a tanácsokból legalább néhányat. Adj bele mindent amid van, mert csakis rajtad múlik, hogy mit akarsz megtenni a kapcsolatodért, ha az jobban motivál, akkor a boldogságodért.

NYILAS
Szerelem
Ebben a hónapban eldőlni látszanak a dolgok. Ami jól működött, az megerősödik, viszont ahol problémák voltak eddig is, ott további távolodás várható. A jó hír, hogy a problémák főleg a rossz, elcsúszott kommunikációból fakadnak, ami orvosolható. Az egyedülállóak szinte biztosan találkoznak valakivel, aki új színt hoz az életükbe.

BAK
Szerelem
Kicsit zavaros lehet még saját magad számára is, hogy mit is érzel valójában. Sajnos most nem alkalmas az idő, hogy a végső döntést meghozd, hagyj magadnak időt a döntésre. Próbálj előre gondolkodni, és ne az aktuális napi események alapján orientálódni. Máskor ez menni szokott, biztosan most sem lesz gond.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
A különbözőségek minden kapcsolatot megviselnek. Ha nem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni, akkor lehet, hogy nem kellene tovább húzni az időt, és ideje lenne kilépned ebből a kapcsolatból. Ha egyedül maradnál egy kis időre, akkor megtalálhatnád a magadból fakadó boldogságot és lelki békét

HALAK
Szerelem
Sok frusztrációt okozhatsz a párodnak, ha nem vállalod fel az elkötelezettségedet a kapcsolatotokban. Amennyiben inkább visszalépnél, akkor jobb, ha mihamarabb elmondod neki. Ha eldöntötted, hogy mit akarsz, akkor ragaszkodj a döntésedhez, és nem változtass rajta senki kedvéért sem, beleértve saját magad is, különben abból most nagy kavarodás lehet.







Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő cikkek és írások a szerzői jog védelme alatt állnak.

Nincsenek megjegyzések: