2012. május 31., csütörtök

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.
2012.06.01-2012.06.07-ig
A Csillag
Dali Tarot - La Estrella - A Csillag


Általános jelentés
Ez a tisztességes ambíciók kártyalapja. Felhívja a figyelmünket arra, hogy érdemes a dolgokat felülről szemlélnünk, hogy meglássuk az égi és a földi összefüggéseket életünkben. Biztat arra, hogy reménykedjünk, mert dolgaink jó irányt vesznek, új időszak veszi kezdetét életünkben. Legyen az egy új szerelem, új baráti kapcsolat vagy új pozíció, ez a kártya jót ígér és biztonságos védelmet nyújt számunkra.

Szerelem
A meglévő kapcsolatokban új és közös célok születhetnek, a felek nyitottá válnak egymás iránt, ezáltal közösen tudnak tovább fejlődni. Kedvező kilátások valamint a kapcsolat eddig még rejtett, pozitív oldala is megmutatkozhat a héten. Az egyedül állók életében pedig beköszönthet az a bizonyos „nagy” szerelem.

Munka
Reményteljes várakozás ideje ez a munkában is, merjünk nagyot álmodni és bízzunk beteljesülésében. Ezen a héten a munka és a pénzügyek is jól alakulnak. Új lehetőségekkel, új munkatárssal találhatjuk szembe magunkat, ami jó hatással lesz hangulatainkra és anyagi helyzetünkre is.

Heti Tarot bemutató
Salvador Dalihoz, a sokoldalú művészhez felesége, Gala által jutott el a Tarot, mint jövő fürkésző eszköz. Az asszony vonzódott a szellemvilág felé, csak úgy, mint maga Dali, aki mindig is szeretett volna eljutni legbensőbb világához. Az általa készített paklit feleségének ajánlotta, melyen több, csak rá jellemző szimbólum is megtalálható, mint - többek között - az árnyalakok vagy pillangók.
A kártyát mindenkinek ajánljuk, hiszen egyedisége miatt érdekes lehet még az ezotériában kevésbé jártasak számára is.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester

Nincsenek megjegyzések: