2012. január 28., szombat

Számmisztika

Mit kell tudni a számmisztikáról?
A Számmisztika eredete egészen az ókori Görögországra vezethető vissza, ahol is a "Számok Atyja" néven ismert híres matematikus és filozófus, Phytagoras (magyarosan Pitagorasz, i.e.: 582-496) élt és tanított. Minden dolgok alapjának a Számot tekintette, mely az egyetlen örökkévaló létező, és amellyel minden létező viszonyt ki lehet fejezni. Tanításai nyomán számos iskola alakult, követői sajátos rendszereket állítottak fel, melyek segítségével minden ember "besorolható" valamely számkategóriába.

Milyen elven működik?
A születésszám meghatározza jellemét, belső világát, törekvéseit, munkabírását, kreativitását, szorgalmát, viszonyát a többi emberhez, szerelmének mértékét. Ezen kívül meghatározhatja külső tulajdonságait, de akár étkezési és alvási szokásait is. Amint megállapítottuk ki melyik csoportba tartozik, azonnal felismerhetővé válnak az illető előnyös, vagy előnytelen tulajdonságai, illetve az is, hogy milyen viszonyban van a másik emberrel. Bár születési képletünk eltérő, mégis a számmisztika képviselői felismerték, hogy az adott csoportba tartozó emberek azonos problémával küzdenek életük folyamán. Ez a hasonlóság az alapja a számmisztikai elemzések hihetetlen pontos voltának.

Milyen adatokra van hozzá szükség?
Mindössze a kérdező születési dátumára van szükség: év, hónap és nap.

Mikor lehet szükségünk számmisztikai elemzésre?
bármikor, ha 
- jobban meg szeretnénk ismeri önmagunkat;
- pályaválasztás előtt;
- gyermek születésekor;
- új párkapcsolat elején;
- ha fel szeretnénk éleszteni párkapcsolatunkat/házasságunkat;
- vagy, ha egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk, merre tart az életünk.

Kinek ajánlott?
Mindazoknak, akik az önismeretben szeretnének elmélyedni, akik az életfeladatukra kíváncsiak. 
Nagyon hasznos a számmisztikai-elemzés azoknak, akik érteni szeretnék, hogy milyen belső motivációk mozgatják.
Annak, aki szeretné tudni, hogy mihez van kiemelten tehetsége és hogyan boldogulhat az életében az adottságaival. 
Annak, aki párkapcsolatban van, akár egy újban, akár egy régóta tartóban, és szeretné boldogan megélni ezt a kapcsolatot.
Azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy mi a sorsfeladatuk és mit tartogat nekik az élet.

Hogyan zajlik egy konzultáció?
Először is egy egyszerű számítással megállapítjuk, hogy ki melyik számmisztikai csoportba tartozik 1-9-ig, melyből azonnal látszik, mi az illető életfeladata, hogyan kell azt megoldania, milyen nehézségek várhatók élete folyamán. További számításokkal megállapítható kinek mihez van tehetsége, milyen pályán válhat sikeressé, valamint az elemzés részét képezi a párkapcsolati összehasonlítás, melyből  megtudhatjuk hová tart/tarthat az adott párkapcsolat, mit várhatunk el attól, mit kell megtanulnunk belőle. Születési képletünkből tehát minden megtudható jellemünkről, mindennapjainkról.

Szakember munkatársunk: Fejérvári Laura, okleveles számmisztikus

Nincsenek megjegyzések: