2012. december 20., csütörtök

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.12.21. ― 2012.12.27.
IX. Igazságszolgáltatás
Látnok Tarot - XI. Az igazságszolgáltatás





Általános jelentéslap a tisztességet, igazságot és megvesztegethetetlenséget szimbolizálja. Felhívja figyelmünket -nehogy elfelejtsük- minden tettnek megvan az ára. A lap tehát arra figyelmeztet, hogy szembe kerülhetünk tetteink következményével, valamint arra is, hogy saját tetteinkért mi vagyunk a felelősek. Ennek ellenére, jelentsen ez a szembekerülés akár örömet vagy szomorúságot, bíztat minket, hogy reménykedjünk a megbocsátásban- akár adjuk, akár kapjuk-, hogy ez által tiszta lappal indulhassunk tovább.

Szerelema meglévő kapcsolatokban rég elfeledett titkok, rejtett személyiség vonások és érzések kerülhetnek felszínre, amelyek meghatározzák annak jövőjét. Tiszta lappal mehetünk tovább, fejleszthetjük a már megújult kapcsolatot, vagy útjaink szétválnak. Bárhogy történjen is legyünk elnézőek, párunkkal szintúgy, mint saját magunkkal, legyünk őszinték egymáshoz, tisztázzuk félreértéseinket. Akik egyedül vannak, most lezárhatják régi sérelmeiket volt párjukkal, hogy letéve a régi kapcsolatot, megújulva készülhessenek az újra.

Munkaez a hét a munkakeresőknek kedvez. Olyan helyről kaphatnak állásajánlatot ahonnan nem is várták, ezért érdemes nyitott szemmel járni a barátok, és ismerősök között. Új pozíció és új lehetőségek várnak a biztos állással rendelkezőkre, érdemes elfogadni az ajánlatot. Ez eddigi erőfeszítéseik méltó jutalma.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: