2012. december 13., csütörtök

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.12.14. ― 2012.12.20.
IX. A Remete
Arany Tarot - A remete



Általános jelentés: ez az alak mindig egyedül áll, valamely kietlen pusztában, önként választott elvonultságában. Ő a bölcs, aki uralkodni tud vágyain, testét és lelkét a tudás szolgálatába állítja. Lámpása utat mutat nem csak neki, hanem az őt követőknek, valamint gondolkodásra int. Ezen a héten tehát alkalmunk lesz elvonulni és önvizsgálatot tartani, ami talán jót is tehet a karácsonyra való lelki felkészülésünknek. Érezzük meg, mi az a feladat, amelyért születtünk, gondolkodjunk el rajta és tegyük helyére magunkban a dolgainkat. Ez az alak a múltból jön és a jövő felé mutat, tehát az önvizsgálat után tegyünk is meg mindent kitűzött célunkért.

Szerelem: itt is az elvonultság, a másiktól való távollét vagy ennek igénye dominál. Hagyjunk helyet saját magunknak is a kapcsolatban, engedjük, hogy intuíciónk vezessen, és ha egyedül létre van szükségünk, engedjünk ennek az igénynek. Akik egyedül vannak, nagyon jól meg tudják fogalmazni milyen párkapcsolatra vágynak, ezt érdemes le is írni.

Munka: ez a hét az egyedüllétnek, az egyedül végzett munkának kedvez. Dolgozzuk ki saját ötleteinket, amit majd a megfelelő időpontban tárgyaljunk csak meg főnökünkkel vagy kollégáinkkal. Merjünk itt is egyedül lenni, egyedül alkotni!


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: