2012. december 7., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.12.07. ― 2012.12.13.
XIX. A Nap
Ansata Tarot - A Nap



Általános jelentés: életöröm, siker, egészség és kedvező lehetőségek. Így foglalható össze az előttünk álló hét. Lehetőségünk lesz békés úton rendezni kapcsolatainkat az élet minden területén. Aktívak és kiegyensúlyozottak lehetünk, ami most jól jöhet az ünnepi készülődéshez.
 
Szerelem: ez a kártya a boldog és kölcsönös párkapcsolat lapja is. Érzelmekben gazdag szép hét vár azokra, akik párkapcsolatban élnek, akár komolyabb tervezgetés is elképzelhető lehet, legyen az akár házasság vagy gyermekvállalás. Ha kapcsolatunk most nem a legjobb elsimíthatjuk ellentéteinket, és az egyedülállók is igaz szerelemre találhatnak.

Munka: sikerek várhatók ezen a területen is, elismerhetik munkánkat, új pozícióban is reménykedhetünk. Élvezzük tehát az eddigi szorgos munka gyümölcsét, lazítsunk és éljük meg ezeket a nyugodt pillanatokat.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: